Binnenkort staat Jilster weer op een beurs! Voor het eerst doen we mee met de Nationale Onderwijstentoonstelling 2017. De NOT vindt plaats van 24 tot en met 28 januari 2017 in Utrecht.

nationale onderwijs tentoonstelling

Wat is de Nationale Onderwijstentoonstelling?

De NOT is sinds 1963 dé beurs voor en door onderwijsprofessionals. Het is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux. Voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Vijf dagen lang kunnen onderwijsprofessionals hier terecht voor inspiratie, nieuwe trends en ontwikkelingen met diverse leuke activiteiten, workshops, presentaties, begeleide innovatieroutes en diverse optredens.

Wanneer: 24-28 januari 2017
Waar: Jaarbeurs in Utrecht

Not-online.nl

Meer informatie: Wat is de NOT?

Jilster in het onderwijs

Wij dragen graag bij aan het onderwijs. Daarom is Jilster dit jaar ook aanwezig op de Nationale Onderwijstentoonstelling. Hier willen we in contact komen met onderwijsprofessionals.

Er zijn verschillende manieren waarop Jilster wordt gebruikt in het onderwijs. We merken dat het samen maken van een eigen tijdschrift een inspirerende, positieve invloed heeft op zowel de school als de leerling, student. Mooie voorbeelden van Jilster in het onderwijs:

Jilster is inzetbaar voor verschillende onderwijsgerelateerde doelen. Dit willen wij graag stimuleren en ons aanbod uitbreiden met behulp van enthousiaste onderwijsprofessionals. Samen maken we het verschil!

Ben jij onderwijsprofessional en geïnteresseerd in het gebruiken van Jilster op school?

Registreer je dan nu!

nationale onderwijs tentoonstelling banner

Het ‘Jilster in het onderwijs’ magazine

Bestel gratis het ‘Jilster in het onderwijs’ magazine. In dit magazine vind je leuke verhalen en inspirerende interviews met ouders en docenten over Jilster in het onderwijs. Daarnaast staan er ook tips & tricks in voor het maken van een uniek, eigen tijdschrift.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie