START JE VERHAAL

Nieuwe editor is live

Ervaar als een van de eersten wat er verbeterd is in de nieuwe Jilster makerspace. Geniet van de functies die hieronder worden vermeld en ervaar de verbeteringen die we hebben aangebracht voor nog meer gebruikersgemak. We blijven een open platform met de beste service. De software is nog steeds gratis te gebruiken, zonder downloads of abonnementen. Jouw bestaande creaties blijven behouden. Of het nu gaat om afscheid groep 8, feesten, bedrijfs hoogtepunten, jubilea, jaarboeken, bruiloften of life changing events, we kunnen niet wachten om te horen wat je ervan vindt.

Wat is nieuw?

Review Image
Meer gemak

We hebben ruim 2 jaar lang onderzoek gedaan naar de ervaringen van gebruikers en hebben van meer dan 45.000 gebruikers feedback gekregen. Met die input en het hernieuwd ontwerpen van het designproces is deze nieuwe editor de makkelijkste in gebruik. Welke eigenschappen zijn anders of vergemakkelijkt? Het snijden van afbeeldingen, hulplijnen, keyboard sneltoetsen, vooraf ingestelde tekstblokken, en nog veel meer.

Review Image
Makerspace met meer mogelijkheden

De opzet van de makerspace (waar je je creaties aanmaakt en instellingen verandert) is zodanig dat de komende maanden allerlei nieuwe functionaliteiten toegevoegd kunnen worden. Met andere woorden, hij is klaar gemaakt voor de toekomst. We hebben wel alvast wat nieuwigheden klaargezet. Je kunt nu volledig creaties dupliceren. Personaliseer naar hartelust. Want je dupliceert, past de cover aan en je print vanaf één exemplaar. Voor een hele klas, een hele feestgroep of een heel bedrijf. Je kunt creaties verwijderen en dikkere creaties tot 300 pagina’s maken.

Review Image
Makkelijker anderen uitnodigen

De manier van uitnodigen is eenvoudiger en overzichtelijker. Als iemand uit het buitenland uitgenodigd wordt, herkent de editor automatisch de taalinstelling van de browser. Je kunt ook hele lijsten met e-mails nu invoegen en uitnodigen om mee te laten ontwerpen.

Review Image
Mobiele App voor uploaden van foto’s

Met de Mobiele App kun je foto’s vanaf je mobiele telefoon uploaden naar jouw creatie in de makerspace van jouw account. Bezoek je mobiele app store om te downloaden.

Review Image
Nieuwe IT-structuur

Het platform waar Jilster op draait is vooral gefocust op stabiliteit. Alle onderdelen van de IT-structuur is in losse containers opgebouwd, waardoor vergaande variatie mogelijk is in de toekomst. Dit betekent meer andere talen en meer type producten voor jouw verhaal. O ja, hij is niet alleen stabieler, ook sneller.

Review Image
Nieuw merk en nieuwe look en feel

Your story matters Dat is waar het nieuwe merk van Jilster voor bestaat. Daardoor, een nieuwe look & feel en een nieuwe merkdefinitie. Wij inspireren mensen om samen te werken bij het vastleggen en delen van verhalen die er toe doen. We stralen daarbij continu onze merkwaarden open en samen uit naar elkaar en naar jou. 

START JE VERHAAL

Extra ondersteuningskanalen

Onze Jilster Supporters: Amber, Channa, Lana, Luisa en Sabine, zijn nu ook via Livechat & WhatsApp bereikbaar. Indien gewenst, kijken zij op afstand mee op jouw eigen scherm. Zo kun je nog sneller en gemakkelijker geholpen worden tijdens het maken van jouw creatie via het medium wat het beste bij jou past.
Tevens is ons emailadres veranderd naar: support@jilster.app. Natuurlijk kun je ons doordeweeks nog steeds telefonisch bereiken via 085-1306800. We kijken ernaar uit je te mogen helpen.

Ga naar FAQ makerspace voor veelgestelde vragen met antwoorden over de nieuwe makerspace.

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.