Home Meer weten? Klanten vertellen
 

Klanten vertellen

Lees de mooie verhalen van klanten die al eerder een tijdschrift hebben gemaakt met Jilster.

Een bruiloftsglossy voor mijn vriendin

Geplaatst op 20 maart 2017 in de categorie Klanten vertellen.

Wat doe je als je vriendin met de liefde van haar leven gaat trouwen? De veertigjarige Renate Kuipers-Bodok uit Wijk bij Duurstede wist hier wel raad mee. Samen met vijftien andere vriendinnen maakten zij een tijdschrift vol met leuke herinneringen aan hun vriendin Melissa de Groot die in 2016 is getrouwd.

lees verder

Een welverdiende afscheidsglossy voor mijn baas

Geplaatst op 20 maart 2017 in de categorie Klanten vertellen.

Wat doe je als je geliefde directeur, die het bedrijf waarin jij werkzaam bent groot heeft gemaakt, afscheid neemt? De achtendertig jarige Imke Gaiser-Verhaeren wilde het vertrek van haar baas Arie van Vliet niet in alle stilte voorbij laten gaan. Ze trommelde het hele team van wel vijftig medewerkers bij elkaar om hun baas een onvergetelijk afscheid te bezorgen. In een korte tijd maakten ze samen met een groot aantal collega’s een tijdschrift die zij Arie op zijn laatste werkdag overhandigden.

lees verder

De liefde van een moeder bezegeld met een tijdschrift

Geplaatst op 15 maart 2017 in de categorie Klanten vertellen.

Saskia Vos heeft voor allebei haar zoons Rutger (20) en Matthijs (18) een boek voor hun verjaardag gemaakt. Iedereen heeft enthousiast en vol bewondering op de boeken gereageerd. Ook haar kinderen zijn erg blij met hun eigen boek. Saskia heeft de smaak aardig te pakken gekregen en heeft met haar enthousiasme al behoorlijk wat mensen aangestoken om ook een tijdschrift te gaan maken. Lees hier haar verhaal.

lees verder

Een bijzondere vriendschap gebundeld in een tijdschrift

Geplaatst op 28 februari 2017 in de categorie Klanten vertellen.

Priya Wannet (25) uit Arnhem heeft haar vriendin, Marriët Maasse (23) uit Veenendaal, met een zelfgemaakt tijdschrift verrast. Samen met andere vrienden en vriendinnen van Marriët heeft Priya het tijdschrift met verhalen, anekdotes, gedichten, complimenten en foto’s gevuld. In dit artikel wordt er ingezoomd op de stappen die Priya heeft gezet om tot een succesvol eindresultaat te komen. Want hoe maak je een tijdschrift voor je beste vriendin? Waar moet je beginnen? Is het veel werk? Is het leuk om te doen? Lees hier meer over in dit artikel.

lees verder

Leerlingen Horizon College maken samen een tijdschrift

Geplaatst op 28 februari 2017 in de categorie Klanten vertellen.

Miranda Ketzer-Sijm, docent Nederlands en Communicatie, en projectdocent Nella Kok, beiden werkzaam op het Horizon College in Hoorn, hebben een lesaanpak waarmee zij leerlingen enthousiast krijgen voor schrijfvaardigheid. Zij lieten eerste- en tweedejaars leerlingen Marketing en Communicatie in groepjes een tijdschrift maken.

lees verder

Een prachtig tijdschrift als profielwerkstuk

Geplaatst op 14 februari 2017 in de categorie Klanten vertellen.

Het eindresultaat mag er zeker wezen! De 16-jarige Kick Sebregts heeft een prachtig profielwerkstuk gemaakt in de vorm van een tijdschrift. Lees hier meer over zijn ervaringen met het online programma van Jilster en hoe hij zijn onderzoek heeft vormgegeven in een tijdschrift.

lees verder

Havoleerlingen UniC enthousiast over nieuwe aanpak schrijfonderwijs

Geplaatst op 7 februari 2017 in de categorie Klanten vertellen.

Om het schrijfonderwijs binnen het vak Nederlands voor leerlingen aantrekkelijker te maken, heeft UniC - een eigentijdse havo en vwo in Utrecht - een nieuwe lesaanpak geïntroduceerd. Anna Brouwer, docent Nederlands, liet havoleerlingen in groepjes een tijdschrift maken.

lees verder

Emmaplein Vlaardingen 100 jaar!

Geplaatst op 5 januari 2017 in de categorie Klanten vertellen.

Wat doe je als het plein waaraan je woont honderd jaar bestaat? Een tijdschrift maken! Erne en haar buurtbewoners uit Vlaardingen gingen aan de slag en maakten zelf een tijdschrift over hun plein. Lees hier het verhaal over het zelfgemaakte tijdschrift ‘Emmaplein 100 jaar’.

Lees verder

Verjaardagscadeau voor 60-jarige vriendin

Geplaatst op 24 oktober 2016 in de categorie Klanten vertellen.

Wat geef je je vriendin - en tevens buurvrouw - die 60 jaar wordt? Max maakte een verjaardagstijdschrift, de SYLVIA.

Lees haar verhaal.

30to30: verhalen van dertigers wereldwijd gebundeld in een magazine

Geplaatst op 6 september 2016 in de categorie Klanten vertellen.

In totaal verzamelden ze negentien verhalen van dertigers, van Regitze uit Denemarken en Hend uit Syrië tot Qiu uit China.

lees verder

Het Ria80 tijdschrift

Geplaatst op 14 juli 2016 in de categorie Klanten vertellen.

Aty verraste haar moeder op haar 80ste verjaardag met een eigen glossy 'Ria80', eenvoudig gemaakt met Jilster.

Meer weten over de Ria80?

Afscheidsglossy groep 8 ‘Dag we gaan!’

Geplaatst op 19 april 2016 in de categorie Klanten vertellen.

Super leuke herinneringen voor later. Anneke Boek vertelt hoe zij het maken van een afscheidsglossy heeft aangepakt en deelt haar tips!

Leer verder

Geef een bijzonder cadeau samen met Boekportret

Geplaatst op 5 april 2016 in de categorie Klanten vertellen.

Maak kennis met Hanneke Kiel-de Raadt van Boekportret.nl. Zij maakt bijzondere cadeaus met geschreven portretten.

Bekijk het aanbod van Boekportret

30 jaar Terschelling in 68 pagina’s

Geplaatst op 5 februari 2016 in de categorie Klanten vertellen.

Op haar 24ste ging Coby Adema (54) voor het eerst naar Terschelling om het vuurwerkgeweld met oud & nieuw te ontlopen. Voor het dertigjarig jubileum ontstond het plan om een jubileumtijdschrift te maken. Een flinke klus!

Zo hebben Coby en Anna het aangepakt.

Debbie to Business: Personal Branding Magazine

Geplaatst op 6 januari 2016 in de categorie Klanten vertellen.

Debbie Veeke heeft een magazine gemaakt om zichzelf als sollicitant te onderscheiden. Benieuwd naar haar ervaring en het resultaat?

Lees verder

Roundtable glossy van ChangeVision

Geplaatst op 28 augustus 2015 in de categorie Klanten vertellen.

ChangeVision is een eigenzinnige organisatie die werk maakt van veranderingen in de organisaties van haar klanten. Samen met relaties maakt ChangeVision jaarlijks een Glossy over Roundtable bijeenkomsten waarin grote thema’s in een open sfeer voor het voetlicht gebracht worden. Co-creatie in optima forma.

Explore, experience en exploit ...

Gezond! Een tijdschrift van de leerlingen van het Grotiuscollege te Heerlen

Geplaatst op 16 juli 2015 in de categorie Klanten vertellen.

Laat leerlingen zelf een wetenschappelijk tijdschrift maken! Dat was het antwoord van het Grotiuscollege te Heerlen op het afschaffen van ANW (Algemene Natuur Wetenschappen).

Nieuwsgierig naar de aanpak?

Topper Tijdschrift voor verstandelijk gehandicapt broertje

Geplaatst op 13 mei 2015 in de categorie Klanten vertellen.

"Ik was op zoek naar een manier om begeleiders sneller een beter beeld te geven van mijn broer. Dit tijdschrift bleek de oplossing te zijn en veel meer."

lees verder

Een tijdschrift als nieuwsbrief voor een goed doel

Geplaatst op 14 april 2015 in de categorie Klanten vertellen.

St Helmond San Marcos is een organisatie die een klein stadje in Nicaragua ondersteunt op het gebied van o.a. scholing van kinderen en een opvanghuis voor ouderen. Dit is hun bijzondere verhaal.

tijdschrift als nieuwsbrief

Een tijdschrift voor je 18de verjaardag

Geplaatst op 13 april 2015 in de categorie Klanten vertellen.

Voor Cathelijne werd het waargemaakt: ze kwam op de cover van haar eigen tijdschrift. Dat allemaal dankzij haar familie en vrienden! Lees hier het verhaal van de ‘Cathelijne 18’.

Lees over de Cathelijne 18

Een origineel schoolproject met Jilster

Geplaatst op 27 maart 2015 in de categorie Klanten vertellen.

Djamila, een tweedejaars verpleegkundige heeft voor haar studie een ontzettend mooi en informatief tijdschrift gemaakt over nierziekten.

Lees meer over Djamilas ervaring met Jilster

Tijdschrift voor Astrid haar 50e verjaardag

Geplaatst op 27 maart 2015 in de categorie Klanten vertellen.

Samen met zes vriendinnen heeft Anneke een ontzettend leuk verjaardagstijdschrift gemaakt voor haar vriendin Astrid die 50 jaar werd.

Lees meer over dit leuke verjaardagskado

40-jarig jubileum collega

Geplaatst op 27 maart 2015 in de categorie Klanten vertellen.

Ter ere van het 40-jarige jubileum van collega en vriendin Roos hebben Winny en haar collega's een prachtig tijdschrift voor haar gemaakt.

Lees meer over dit jubileumtijdschrift

Ja ik wil!: Het gouden huwelijk van haar ouders

Geplaatst op 27 maart 2015 in de categorie Klanten vertellen.

Nicole heeft samen met familie en vrienden een tijdschrift gemaakt voor het gouden huwelijk van haar ouders.

Lees de ervaring van Nicole

'Wils'kracht: Een prachtig verjaardagscadeau

Geplaatst op 27 maart 2015 in de categorie Klanten vertellen.

Peter kwam met het idee om een uniek cadeau te maken voor zijn moeder, want zij werd 80 jaar en dat moest groots gevierd worden.

Lees meer over het leuke idee van Peter

Verjaardagscadeau: Dirk 50 jaar!

Geplaatst op 27 maart 2015 in de categorie Klanten vertellen.

Jannie Bos kwam met het idee om met de vaste vriendenclub van Dirk een mooi tijdschrift te maken voor zijn 50e verjaardag.

Bekijk de review van Jannie Bos

Je 80ste verjaardag vieren in Zuid-Afrika

Geplaatst op 2 maart 2015 in de categorie Klanten vertellen.

Je 80ste verjaardag samen met familie vieren in Zuid-Afrika. Het zal je maar overkomen. Als dat niet tijdschrift-waardig is weten wij het ook niet.

meer over 80ste verjaardag tijdschrift

Jubileumuitgave van tentoonstelling Fort de Bilt

Geplaatst op 28 januari 2015 in de categorie Klanten vertellen.

In Fort de Bilt kunnen leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool de interactieve tentoonstelling bezoeken over verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog en over vrede in het heden.

Bekijk het filmpje van Fort de Bilt

Glossy voor vriendin in Amerika

Geplaatst op 22 december 2014 in de categorie Klanten vertellen.

"De glossy die wij gemaakt hebben, is prachtig geworden. Niet alleen door wat we geschreven en gemaakt hebben, maar ook door het mooie drukwerk en de kwaliteit van het papier", zo schrijft Ellen. Altijd fijn om te horen!

Lees meer over Ellens ervaring

Tijdschrift voor de eerste verjaardag van dochtertje

Geplaatst op 22 december 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Eefje heeft een tijdschrift gemaakt voor de eerste verjaardag van haar dochtertje. Het tijdschrift heet 'Hoera!'. Jonge moeder Eefje vond het leuk om het leven van haar dochtertje van een jaar te bundelen tot een tijdschrift.

Lees meer over dit leuke idee!

Idee: maak themaglossy's van je vakantie

Geplaatst op 19 december 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Maar liefst drie glossy's waren er nodig om de onvergetelijke vakantie naar het prachtige Australië en het natuurrijke Nieuw-Zeeland van Karin en haar gezin vast te leggen. ''Mijn 3600 foto's pasten niet in één album'' zo vertelt Karin.

Lees hier welke thema's Karin koos.

Eigen tijdschrift Anita '50 in Rome'

Geplaatst op 20 november 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Johan mailt: "Ik heb een tijdschrift gemaakt voor mijn vrouw die 50 jaar werd. Ze is samen met mij, haar echtgenoot, op de racefiets van Zandvoort naar Rome gefietst. Daar aangekomen hebben we met 28 mensen haar 50e verjaardag gevierd."

Lees Johans ervaringen met het maken van het tijdschrift

'Reislust': een eigen tijdschrift voor de zus van Leonie en haar vriend

Geplaatst op 17 november 2014 in de categorie Klanten vertellen.

"Mijn zus en haar vriend zijn op wereldreis gegaan. Ik wilde hen iets meegeven van al hun vrienden en familieleden", zo schrijft Leonie."Iedereen was heel enthousiast, al kwam het in het begin wat traag op gang..."

Idee: maak ook een tijdschrift van je eigen reis.

Love & Marriage: een prachtig eigen tijdschrift voor het bruidspaar

Geplaatst op 21 oktober 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Frank heeft een tijdschrift gemaakt voor Meta en Wim. Zij stapten in september in het huwelijksbootje. "Meta en Wim waren zeer blij met het magazine", zo mailt hij. "Het bruidspaar vond het een fantastisch cadeau en waren zeer verrast met de verschillende bijdragen en foto's."

Meer over dit originele huwelijkskado

Tijdschrift: Frits en Mary 40 jaar samen!

Geplaatst op 22 september 2014 in de categorie Klanten vertellen.

"Op 1 augustus 2014 waren mijn lieve ouders 40 jaar getrouwd", zo mailt Anouk. Samen met haar zus Mira en haar broer Egon heeft ze een tijdschrift voor hen gemaakt.

Lees verder over Anouk haar verhaal

Marjolein: "Alle pagina's zijn even prachtig"

Geplaatst op 21 september 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Marjolein heeft voor de 21e verjaardag van haar jongste dochter de schitterende glossy EMMA. gemaakt. Het redactieteam bestond uit Marjolein en de overige gezinsleden. "Alle pagina's zijn even prachtig", mailt ze.

lees verder

E-Way Out cooking: huwelijkscadeau voor collega

Geplaatst op 9 september 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Van Joos hebben we een enthousiaste mail ontvangen over het tijdschrift dat hij samen met collega's heeft gemaakt voor de trouwdag van collega Jeannet. Het heet: E-Way Out cooking.

lees verder voor tips

Nynke: “Geniet van het maken! Echt super om te doen”

Geplaatst op 20 augustus 2014 in de categorie Klanten vertellen.

“Ik heb een tijdschrift gemaakt voor het huwelijk van mijn dochter en schoonzoon. De ceremoniemeester van de bruid was hoofdredacteur en de gasten die overdag aanwezig waren, waren redacteur. Ze hebben allemaal een pagina gevuld.”, zo mailt Nynke ons.

Lees de tips van Nynke

Ina: "Iedereen zou zo'n tijdschrift willen krijgen"

Geplaatst op 20 augustus 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Ina Winter heeft voor haar beide zoons een tijdschrift gemaakt. Dat heeft ze gedaan ter gelegenheid van hun 21e verjaardag. Heel leuk om te lezen hoe ze dit heeft aangepakt en wat haar eigen favoriete pagina's zijn geworden.

Meer over 'de Lex' en 'de Tycho'

Bijzonder tijdschrift 'Ons huis & Interieur'

Geplaatst op 13 augustus 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Wow! Weer zo'n bijzonder tijdschrift bereikte onze mailbox. Esther heeft 'Ons huis & interieur' gemaakt. Voor haar vriend en voor zichzelf. "Het is een blijvende herinnering aan de geweldige tijd die we hadden in Tilburg!" zo vertelt ze.

Dit inspireerde Esther

Tijdschrift voor papa Patrick met P-magazine effect

Geplaatst op 21 juli 2014 in de categorie Klanten vertellen.

"We hebben een tijdschrift gemaakt voor mijn papa's 60ste verjaardag", zo mailt Judith Schlich. "Misschien kennen jullie het Belgische P-magazine ook wel? Het is een ondeugend tijdschrift voor mannen met nogal wat ontblote vrouwen", zo schrijft Judith Schlich.

Lees hier hoe de zussen hun vader verrasten

Docent maakt drie tijdschriften met drie klassen

Geplaatst op 21 juli 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Annemarie Steenbergen is docent Nederlands op een vmbo school. Ze heeft met de eerste klassen drie tijdschriften gemaakt. “De leerlingen zijn zo ontzettend trots. Ze hebben de tijdschriften dan ook echt zelf én samen gemaakt. Dit vind ik nu echt een voorbeeld van Onderwijs anno nu.”

lees verder over de opdracht die de leerlingen kregen

"Misschien wel de oudste lezeres bij Jilster" mailt Anne

Geplaatst op 7 juli 2014 in de categorie Klanten vertellen.

"Hier zie je dat mijn grootmoeder, die binnenkort 98 wordt, met veel plezier het Jilster tijdschrift leest. Misschien is zij wel de oudste lezeres bij Jilster", zo mailt Anne.

lees meer over dit verjaardagstijdschrift

Marielle: "Maak gebruik van de voorbeeld layouts"

Geplaatst op 24 juni 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Marielle Verboog stuurde Jilster haar verhaal rond het maken van een tijdschrift voor haar oma. "Ik heb het tijdschrift gemaakt omdat mijn oma 75 jaar werd. Het redactieteam bestond uit mijn moeder, mijn oom en ikzelf. Tijdschrift maken is een erg leuke hobby."

lees verder

Amerikaanse fotografe presenteert werk in magazines

Geplaatst op 24 juni 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Monica Horner is de fotografe achter Bella Nova Studio. Ze heeft al meerdere tijdschriften gemaakt waarin ze haar werk presenteert. Haar klanten zijn er erg enthousiast over. “Wow, dat ziet er fantastisch uit”, hoort ze dan.

lees verder over dit portfoliotijdschrift

Tijdschrift 'Miene Regi. Jouw moeder vertelt'

Geplaatst op 26 mei 2014 in de categorie Klanten vertellen.

"Mijn zoon Regi gaat samenwonen. Door zijn chronische ziekte - epilepsie - kan hij zich een deel van zijn jeugdjaren niet meer helemaal goed herinneren. Ik heb getracht de eerste twintig jaar van zijn leven te te beschrijven voor hem", zo vertelt Petra Keulen.

meer over dit bijzondere tijdschrift

Harold: "Mijn broer was diep geraakt"

Geplaatst op 22 april 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Harold van Os maakte samen met familieleden en met de vrienden van zijn broer het tijdschrift Bert 65. "Iedereen die het tijdschrift gelezen heeft vond het super leuk", zo mailt hij. Mooiste pagina? "De cover is een echte eye catcher geworden."

lees meer over Harolds ervaringen met Jilster

"Superhandig dat je in meerdere talen kunt samenwerken”

Geplaatst op 22 april 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Gerda Krol heeft al eens eerder een tijdschrift gemaakt met Jilster. Sterker nog: ze leerde Jilster kennen toen ze als redacteur een pagina mocht vullen voor een collega die afscheid nam. Al snel daarna ging ze zelf aan de slag voor het huwelijk van de dochter van een vriendin. Gerda was ceremoniemeester. “Ik wilde het echt goed doen, eigenlijk heb je het met het programma zo voor elkaar, het systeem biedt veel mogelijkheden. Het meeste werk was om de dertig redacteuren achter de broek zitten zodat ze op tijd hun eigen pagina zouden inleveren!”

lees hier meer over de Duits-Nederlandse samenwerking

"Een van de mooiste aandenken"

Geplaatst op 25 maart 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Wij, mijn twee zussen en ik, willen jullie even laten weten dat de glossy zo ontzettend mooi is geworden! Onze ouders waren heel erg blij en ontroerd ermee. Alle mensen die er aan meegewerkt hadden, waren er ook zo enthousiast over.

lees verder

Sanne maakt een tijdschrift over One Direction

Geplaatst op 21 maart 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Sanne Kock (16) heeft haar kamer vol hangen met posters van One Direction. Dus toen haar lerares Pauline Maas op school voorstelde om een tijdschrift te maken tijdens de lessen 'computer thuis', wist ze direct wat het onderwerp van haar eigen tijdschrift moest worden. En móói dat haar online magazine is geworden!

Bekijk hier het online magazine van Sanne

Bram: "Met glossy Sophie naar echte tijdschriftwinkel"

Geplaatst op 20 maart 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Bram Heringa heeft met zijn redactieteam een tijdschrift gemaakt voor zijn dochter Sophie Heringa: de SOPHIE. Ze promoveerde op 4 februari 2014 in de neuropsychologie en dat was natuurlijk een mooie aanleiding om Sophie in het zonnetje te zetten. Sophies moeder Reina, broer Jouke, schoonzus Kaarina en vader Bram hebben er samen iets moois van gemaakt.

Lees meer over 'de Sophie' in het schap

Erica bundelt 'parels' tot tijdschrift

Geplaatst op 11 maart 2014 in de categorie Klanten vertellen.

"Ik schrijf al anderhalf jaar en heb een vaste lezerskring, die ik wekelijks de link mail naar een nieuw blog. Met name mijn eigen lezerskring is geïnteresseerd in de gebundelde versie van de Parels", zo schrijft Erica van Strien - Hagens.

lees meer over Erica haar tijdschrift

Verhuisinstructie in mooi tijdschrift. Met als bonus: uitvouwbare poster

Geplaatst op 18 februari 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Betty den Exter Blokland is een fervent Jilsteraar. Eerder maakte ze al tijdschriften voor haar echtgenoot en voor haar moeder. Ook op haar werk heeft ze meermalen het initiatief genomen om samen een persoonlijk tijdschrift te maken voor een vertrekkende collega. Dus toen een grootscheepse verhuizing van het werk voor de deur stond, was de keuze voor een verhuisinstructie in tijdschriftvorm snel gemaakt.

lees verder

Op zoek naar een nieuwe baan? Maak een cv-tijdschrift

Geplaatst op 16 januari 2014 in de categorie Klanten vertellen.

Joyce Dunnewold is op zoek naar een nieuwe baan. Om zich te onderscheiden heeft ze haar curriculum vitae vorm gegeven in een tijdschrift. Origineel idee, vind je niet?

bekijk hier het cv-magazine van Joyce

Tijdschrift Pol 50: “Helemaal zoals ik had gehoopt”

Geplaatst op 5 december 2013 in de categorie Klanten vertellen.

“Paul leest graag” vertelt Carin Knops. “Daarom vond ik een eigen glossy wel goed bij hem passen.”

lees het verhaal van Carin

“Groot voordeel: ik kan de brochures voortdurend aanpassen”

Geplaatst op 13 november 2013 in de categorie Klanten vertellen.

Anne Hoekstra werkt bij Ice-World, een wereldwijd opererend bedrijf dat is gespecialiseerd in mobiele ijsbanen. Ze verzorgt als manager marketing en communicatie onder andere de communicatiemiddelen voor het bedrijf. “Ik heb met Jilster enkele corporate brochures gemaakt. De Nederlandstalige dient als basis, daarna volgde een Engelstalige versie en nu ben ik bezig met een Poolse variant. Ice-World maakt veel gebruik van brochures.”

lees waarom Anne Jilster gebruikt voor de brochures

Miriam Schonk: 'Het is verslavend'

Geplaatst op 13 november 2013 in de categorie Klanten vertellen.

"We hebben voor opa en oma voor hun 50-jarig huwelijk een glossy gemaakt", zo mailt Miriam Schonk. "Zelf heb ik het tijdschrift in elkaar gezet en de familieleden allemaal een pagina laten vullen. Om alle gasten er iets in te laten schrijven, hebben ze alles naar mij gemaild. Ik heb het vervolgens verwerkt. Heel veel, maar heel leuk, werk. En het resultaat mag er zijn - al zeg ik het zelf."

lees meer over die leuke huwelijkskado

"Mijn moeder huilde van ontroering"

Geplaatst op 23 augustus 2013 in de categorie Klanten vertellen.

"Afgelopen weekend hebben wij onze moeder, die tachtig werd, verrast met een glossy: de Tineke", zo mailt Annemarie Boumans.

lees verder

'Voor het eerst in maanden kon ik een keertje lachen'

Geplaatst op 22 maart 2013 in de categorie Klanten vertellen.

Marianne van de Eertwegh schrijft: "Mijn derde tijdschrift is alweer de deur uit. Nou ja, de laatste is een boekwerk geworden van ongeveer 88 bladzijden. Maar het begon allemaal met deze foto, daar zit een heel verhaal achter."

zo begon Marianne met jilsteren

Kooktijdschrift Potluck voor Catelijne

Geplaatst op 5 februari 2013 in de categorie Klanten vertellen.

Het water loopt je in de mond als je het kooktijdschrift bekijkt dat Marianne Sieverding heeft gemaakt voor haar dochter Catelijne. ‘Varkenshaasje met abrikozen’, ‘Zalmtaart’ en ‘Rijstebrij met krenten’. Deze heerlijke recepten staan allemaal in het blad dat Marianne heeft gemaakt. “Het kooktijdschrift heet ‘Potluck’. Dat is een Amerikaanse term voor een etentje waarbij iedereen eten meeneemt in een hoeveelheid die ze zelf nodig hebben plus een extra portie. Toepasselijk om twee redenen: vanwege de inbreng van recepten van iedereen en vanwege de tijd dat Catelijne in Amerika heeft gewoond.”

meer over dit leuke kooktijdschrift

Prachtig Jilstermoment van 12-12-12

Geplaatst op 15 januari 2013 in de categorie Klanten vertellen.

We ontvingen een mooie mail van Annemiek Jacobs: "Op 12-12-12 is onze dochter Marloes getrouwd met de liefde van haar leven, Bastiaan. Van een kennis kreeg ik de tip een glossy te maken als cadeau. We zijn voorzichtig begonnen, maar al snel bleek het een erg verslavende bezigheid... Gelukkig was er een deadline, anders was het tijdschrift misschien wel twee keer zo dik geworden."

lees verder over deze huwelijksglossy

Tijdschrift Hospice Midden-Holland tien jaar

Geplaatst op 19 november 2012 in de categorie Klanten vertellen.

Het hospice. Is dat niet een plek waar de hele dag getreurd en gesomberd wordt? “Veel mensen denken inderdaad dat het werken in een hospice heel moeilijk en zwaar is”, zo vertelt Marianne Boone, directeur van Hospice Midden-Holland.

lees meer over de inhoud van dit tijdschrift

Jubileum tijdschrift korfbalvereniging SSS

Geplaatst op 26 oktober 2012 in de categorie Klanten vertellen.

In 1927 is korfbalvereniging SSS opgericht. Ter gelegenheid van het 85-jarige bestaan wilde de vereniging een blijvende en tastbare herinnering maken.

het jubileumtijdschrift was extra bijzonder, lees hier waarom

Blij verrast bruidspaar bij overhandiging glossy 'JA!'

Geplaatst op 21 augustus 2012 in de categorie Klanten vertellen.

"Op 22 juni 2012 was de trouwdag van mijn zoon", zo mailt Loes van Zanten ons. "Eindelijk kon ik mijn zelfgemaakte glossy, de 'JA!', overhandigen. Na hier maanden aan te hebben gewerkt, was het een spannend moment toen het pakketje met dertig exemplaren drie dagen voor het feest werd afgeleverd."

Nieuwsgierig naar de overhandiging?

Glossy ‘de Gees’ in stevige verpakking mee naar Portugal

Geplaatst op 21 augustus 2012 in de categorie Klanten vertellen.

“Alvito is een plaatsje in Portugal waar mijn zus Gees en haar man graag komen”, zo vertelt Trijntje Jansen. “Toen Gees deze zomer vijftig werd, heeft ze haar verjaardag in besloten kring daar gevierd.” Zus Trijntje ging er met plezier en vol voorpret naar toe: al een jaar geleden was ze stiekem begonnen aan een glossy voor en over haar zus.

lees het verhaal van Trijntje

Extra mooi afscheidstijdschrift CBS De Acker door sponsorpagina

Geplaatst op 22 juni 2012 in de categorie Klanten vertellen.

Op CBS De Acker in Bergschenhoek is het traditie om een mooi herinneringsboek mee te geven aan de leerlingen van groep acht. Vorig jaar is dat voor het eerst met Jilster gemaakt. Dit jaar hebben Bianca de Leede en een aantal andere ouders de redactie van het bijzondere cadeau op zich genomen.

meer over het afscheidstijdschrift van groep 8a en 8b

Leerlingen maken tijdschrift over ruimtereis Kuipers

Geplaatst op 10 januari 2012 in de categorie Klanten vertellen.

Pytsje Buist is docent Nederlands op het vmbo in het Friese Buitenpost. Het bevorderen van taalvaardigheid staat bij haar – uiteraard! - hoog in het vaandel. “Vorig jaar heb ik voor het eerst met Jilster gewerkt. Ik heb toen een schoolkrant gemaakt met de leerlingen. Ze waren zelf verantwoordelijk voor één eigen pagina. Op die manier is het leerrendement voor de leerlingen groter: ze zijn meer betrokken bij het project. Het mooie van Jilster is dat leerlingen er ook thuis mee aan de slag kunnen. En een tijdschrift maken past prima bij het taaldomein schrijven.”

bekijk hier het tijdschrift 'ruimteschip aarde'

Glossy STOERenzo: mooi en waargebeurd kerstverhaal

Geplaatst op 20 december 2011 in de categorie Klanten vertellen.

Ga er maar eens lekker voor zitten, want we gaan je een heel bijzonder verhaal vertellen. Het is echt gebeurd, al lijkt het bijna een sprookje. Dit verhaal gaat over de glossy STOERenzo nummer 1: de kersteditie.

Drie leerlingen
Er waren eens drie leerlingen aan de Winkler Prins havo in Veendam. Ze heten Simone Westerhof, Ilse van Dijk en Anniek Scheeringa. In havo-4 krijgen ze, net als hun klasgenoten, de opdracht om een onderzoek te doen naar een zelf te kiezen onderwerp. Dat onderzoekje moet in december 2011 afgerond zijn.

Benieuwd hoe het sprookje verder gaat?

‘Superblij’ met AnneRoy

Geplaatst op 10 november 2011 in de categorie Klanten vertellen.

Af en toe veren wij van het Jilsterteam op van onze bureaustoel als we weer een mooi mailtje krijgen. Zoals deze van Martijn Kraan, die samen met Nicole Ketelaar, Chris en Yvonne Velthausz de redactie vormde achter de AnneRoy.

meer over dit leuke huwelijkskado

Be Seen Magazine voor Sien

Geplaatst op 16 september 2011 in de categorie Klanten vertellen.

Soms ontvangt de klantenservice een prachtig, compleet en afgerond verslag van de totstandkoming van een zelfgemaakt tijdschrift.

lees over de verrassing voor Sien

Eigen glossy voor scheidend directeur Willem

Geplaatst op 14 juni 2011 in de categorie Klanten vertellen.

De ledenvergadering van handelsplatform Frugi Venta kent begin dit jaar wel een heel bijzonder moment. Scheidend directeur Willem Baljeu ontvangt als verrassing de glossy ‘Willem’. Initiatiefnemer van dit unieke afscheidscadeau is Wilma van den Oever, communicatiemanager bij Frugi Venta: “Willem was erg verguld met een eigen glossy. ‘Nu ben ik de eerste Westlander met een eigen magazine’, zei hij lachend.”

Lijstje
Wilma: “Een collega attendeerde me op Jilster. Samen met anderen stelde ik een lijstje samen van mensen die een pagina zouden kunnen vullen: collega’s, externe partijen en ook Willems echtgenote en dochter. Onze directeur heeft vijftig jaar in de groenten- en fruithandel gewerkt, zodat hij veel contacten heeft in de sector.”

lees verder