how to make a magazine for a school project jilsteronderwijs tijdschrift jilster

ONDERWIJS

Maak samen met je klasgenoten, leerlingen en docenten een tijdschrift voor school. Van basisschool tot universiteit!

handen drankjestijdschrift verjaardag linda

VERJAARDAGSCADEAU

Pak eens extra uit bij het behalen van een bijzondere leeftijd en geef een persoonlijke glossy cadeau!

bureau transparantafscheid collega cadeau tijdchrift jilster voorbeeld sjabloon

AFSCHEID COLLEGA

Maak samen met je collega's een tijdschrift vol leuke anekdotes, verhalen van de werkvloer, complimentjes en bedankjes.

lang getrouwd stel wandelen50 jaar tijdschrift cadeau

HUWELIJKSCADEAU

Een zelfgemaakte glossy is leuk als huwelijksgeschenk, maar ook als cadeau voor het zilveren of gouden huwelijk!

bureau koffie transparantmockup zakelijk tijdschrift

ZAKELIJK

Het promoten van je bedrijf wordt nu nòg makkelijker met Jilster. Laat je bedrijfspromotie drukken of deel deze online.

Eigen magazine maken en bestellen in kleine oplage? Dat kan!

Met Jilster maak je samen met anderen of zelf eenvoudig een tijdschrift en kan je die vervolgens in een kleine oplage bestellen. Dat kan al vanaf 1 exemplaar!

Tip: Zelf een eigen magazine maken als cadeau
Een zelfgemaakt tijdschrift is een leuk en bijzonder cadeau voor bijvoorbeeld een familielid, vriend of vriendin of collega. Heb je een vriendin die binnenkort Sarah wordt, ouders die bijna 50 jaar getrouwd zijn of een collega die afscheid neemt vanwege een andere baan? Maak samen een mooi magazine voor hem of haar. Een persoonlijker cadeau is nauwelijks denkbaar! Bij Jilster kun je je eigen magazine laten drukken als o.a. luxe glossy of boek!

best birthday present make a magazine jilster

Je eigen magazine maak
je voor alle gelegenheden!

Hoe komt jouw eigen magazine
er uit te zien?

Wij drukken in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe jouw tijdschrift eruit ziet. Je eigen magazine kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Gehecht tijdschrift

jilster tijdschrift mat

Gelijmde glossy

tijdschrift gelijmd voorbeeld

Boek

uitvoering jilster hardcover

Eigen magazine maken voor school:
leuk én leerzaam!

Het maken van een eigen magazine in het onderwijs zien we in vele vormen voorbij komen:

Afscheid groep 8
Leerlingen uit groep 8 vinden het ontzettend leuk om samen een tijdschrift te maken èn te krijgen. Leerkrachten en ouders nemen meestal het initiatief om de leerlingen een eigen magazine te laten maken als afscheidscadeau van de basisschool. Een eigen tijdschrift vol foto’s en verhalen over de schooltijd is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen voor later.

(Groeps-)opdracht
Het maken van een eigen magazine is ook heel geschikt voor leerlingen van de middelbare school. Zij kunnen zelfstandig of samen aan een opdracht werken en deze verwerken in de vorm van een magazine.

Profielwerkstuk of sectorwerkstuk
Leerlingen op het voortgezet onderwijs die een profielwerkstuk of sectorwerkstuk maken, kunnen dit met Jilster mooi vormgeven in een (online) magazine.

Jaarboek
Wil je een jaarboek maken voor school, studentenvereniging, studievereniging of in het kader van het jubileum van de school of opleiding? Ook dat kun je heel makkelijk realiseren met Jilster. Het mooie is dat je online kunt samenwerken aan hetzelfde tijdschrift.

Eigen magazine maken voor je bedrijf:
alles zelf in de hand!

Met Jilster maak je samen met collega’s of alleen makkelijk een brochure, catalogus, personeelsblad of bijvoorbeeld een eigen magazine in het kader van het zoveel jarig bestaan van het bedrijf of de organisatie.

Wil je een brochure maken voor je bedrijf? Dan biedt Jilster veel voordelen. Je kunt kosten besparen op de vormgeving, zeer kleine oplages bestellen, gepersonaliseerde offertes maken, eenvoudig diverse brochures maken die deels dezelfde inhoud hebben en je magazine blijvend aanpassen met nieuwe producten en prijzen.

Je eigen magazine maken?
Dat kan met het online programma van Jilster!

Eigen magazine maken:
hoe maak je dan zo’n
eigen magazine?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het tijdschrift
maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding 25 jaar getrouwd
  • Tip 1

    Maak een account aan en probeer Jilster gratis en vrijblijvend uit. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt en dat kan al vanaf één exemplaar!

  • Tip 2

    Heb je je eigen magazine af, dan kun je er bij Jilster ook voor kiezen om ook een gratis online magazine of digitaal tijdschrift aan te maken. Zo kun je het magazine dat je zelf hebt gemaakt, makkelijk online delen met anderen.

  • Tip 3

    Heb je niet genoeg tijd om een heel tijdschrift te maken? Ontwerp dan alleen de cover en laat deze als poster drukken. Ook super als cadeau. Of voor in je eigen huis!

Onze klanten vertellen…

 

tijdschrift voor vriendin 60 jaar de sylvia

Verjaardagscadeau voor 60-jarige vriendin

Wat geef je je vriendin – en tevens buurvrouw – die 60 jaar wordt? Max maakte een verjaardagstijdschrift, de SYLVIA. Het redactieteam van Max bestond uit vriendinnen die ze stiekem via Facebook had benaderd. Samen vulden ze het tijdschrift SYLVIA met eigen teksten en foto’s.

Lees meer >

huwelijkscadeau superblij met de anneroy klanten vertellen

Superblij met AnneRoy

Af en toe veren wij van het Jilsterteam op van onze bureaustoel als we weer een mooi mailtje krijgen. Zoals deze van Martijn Kraan, die samen met Nicole Ketelaar, Chris en Yvonne Velthausz de redactie vormde achter de AnneRoy.

Lees meer >

Fotomuur afscheid groep 8 tijdschrift glossy

Afscheidsglossy groep 8 ‘Dag we gaan!’

Super leuke herinneringen voor later. Anneke Boek vertelt hoe zij het maken van een afscheidsglossy heeft aangepakt en deelt haar tips! Josephine: “Als ik in het boek kijk, geeft het leuke herinneringen. Nu ik in de brugklas zit, zie ik hoe wij in korte tijd al zijn veranderd.”

Lees meer >

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.