Op 13 en 14 januari zijn wij op het Amsterdam Bridal Event ‘Hello Beautiful’ te vinden. Dit is een tweedaags evenement met Randy Fenoli, hét gezicht van het populaire TV-programma Say Yes to the Dress. Alles staat in teken van het organiseren van de perfecte bruiloft. De perfecte jurk, de mooiste ringen, de lekkerste taart en het vinden van een origineel huwelijkscadeau. Kom jij je laten inspireren voor jouw bruiloft?

Pssst, wij geven tien vrijkaarten voor het Bridal Event ‘Hello Beautiful’ weg!

Voor wie?

Ga je binnenkort trouwen of ken je iemand die gaat trouwen? Dan mag je dit evenement zeker niet missen! Kom gezellig samen met je bruidsmeisjes, ceremoniemeester, (schoon)moeder en/of vriendinnen een dagje inspiratie opdoen voor je bruiloft. Ga je zelf niet trouwen, maar ken je bijvoorbeeld wel een goede vriend en vriendin die binnenkort in het huwelijksbootje stappen? Dan kun je alvast op zoek naar het perfecte cadeau. Wij hebben een gouden tip!

De gouden tip

Wat dacht je van een zelfgemaakte glossy als huwelijksgeschenk? Een persoonlijk tijdschrift als huwelijkscadeau kun je samen met familie en vrienden maken. Je nodigt iedereen uit om in het tijdschrift een pagina te vullen over het bruidspaar. Het leuke is dat iedereen op zijn eigen creatieve manier een pagina vult. Het resultaat is een vrolijk tijdschrift met het toekomstig bruidspaar in de hoofdrol.

 

“Wat zal het bruidspaar aangenaam verrast zijn bij het zien van zichzelf op de cover van hun eigen tijdschrift!”

 

Kom jij ook?

Ben jij ook van de partij? Vergeet dan niet om even een kijkje te komen nemen bij onze stand. We zijn altijd in voor een praatje en helpen je graag op weg met je tijdschrift. Ook delen we gratis mini-tijdschriften uit met handige tips over het maken van een bruiloftsglossy of tijdschrift als cadeau voor een huwelijksjubileum.

Graag tot dan!