‘Love and Marriage’. Nee, niet het liedje van Frank Sinatra… We hebben het natuurlijk over de grootste trouwbeurs van de Benelux die op 17 en 18 maart plaatsvindt in Werkspoorkathedraal Utrecht. Hier vindt ook de grootste catwalkshow van het jaar plaats. Tijdens deze fashionshow worden bijna 100 trouwjurken en- pakken laten zien! Dat wil je toch niet missen? Kom gelijk ook even bij ons langs. Wij zijn er dit jaar namelijk ook te vinden. En als kers op de taart geven we ook nog eens ZES VRIJKAARTEN(!!) weg! Heb je interesse? Stuur dan even een mailtje naar onze klantenservice.

Het perfecte huwelijkscadeau

Tijdens de beurs delen wij een gouden huwelijkscadeau tip. Je raadt het al; een zelfgemaakte huwelijksglossy voor het toekomstige bruidspaar. Een tijdschrift dat je samen met familie en vrienden van het bruidspaar maakt en op de dag zelf kunt geven. Hoe geroerd zal het stel zijn bij het zien van zichzelf op de cover van hun eigen tijdschrift!

Gratis mini-tijdschriften voor de bezoekers

Ook voor deze beurs hebben we mooie mini-tijdschriften gemaakt die we gratis aan de bezoekers uitdelen. Deze staan vol met handige tips voor het maken van een tijdschrift, voorbeelden en persoonlijke verhalen van onze gebruikers met betrekking tot het gebruik van het online bewerkingsprogramma. Dus bel die ene vriendin die van de zomer gaat trouwen of vraag je buurvrouw mee die binnenkort in het huwelijksbootje stapt en kom samen genieten van al het moois dat te zien is op de ‘Love and Marriage Beurs’. Ga je zelf trouwen, dan heb je natuurlijk geen excuus om niét te komen.

Graag tot dan!