Speciale kortingsactie! Als je vóór 31 januari je bestelling plaatst, ontvang je 20% korting op je tijdschrift. Vraag hier je korting aan. Inspiratie nodig? Wij hebben alvast een paar leuke ideeën voor je uitgewerkt.

EEN SINTERKLAASBOEK MAKEN MET COLLEGA’S, FAMILIE OF VRIENDEN

Tevreden medewerkers die lekker in hun vel zitten zijn goud waard. Maar een goede werksfeer is niet vanzelfsprekend. Werk daarom aan teambuilding en leer elkaar beter kennen. Maak samen met collega’s een Sinterklaasboek (of tijdschrift) en leer elkaar beter kennen middels gedichten en foto’s. 

Hoe werkt het?

Spreek met je team af wanneer jullie samenkomen om lootjes te trekken. Wanneer alle lootjes zijn verdeeld, krijgt iedereen een eigen pagina toegewezen om een zelfgeschreven gedicht en foto’s op te plaatsen. Wat weet je over de persoon die je als lootje hebt getrokken? Kijk hierbij naar samenwerkingen die jullie gehad hebben. Eventueel kunnen er nog rubrieken toegevoegd worden aan het boek/tijdschrift, zoals jaarcijfers, successen binnen het bedrijf, een persoonlijk woordje van de directeur, een kalender, etc.. 

EEN TIJDSCHRIFT ALS SINTERKLAAS SURPRISE

Sinterklaas is bijna in ons land. Heb je geen zin om dit jaar weer aan een surprise te moeten knutselen? Wat dacht je van een persoonlijk tijdschrift als Sinterklaas Surprise? Dat verwacht niemand! 

Hoe werkt het?

Je hebt een lootje getrokken van iemand. Diegene heeft vast bepaalde kenmerken, hobby’s of eigenschappen waar hij of zij bekend om staat. Dat is een goed begin! Benoem ze in het tijdschrift en schrijf er een leuk stukje over. Je kunt ook je gedicht in het tijdschrift plaatsen. Op de cover kun je de eerste 2 regels van het gedicht zetten en in een ander lettertype schrijf je iets leuks als “Lees verder op pagina 4”. Maak het geheel af met foto’s die je van social media plukt. Je maakt al een tijdschrift vanaf 4 pagina’s.

EEN FOTOBOEK MAKEN

Met oud & nieuw voor de deur is het goed om even stil te staan bij het afgelopen jaar. Wat is er de afgelopen tijd eigenlijk allemaal gebeurd? Met wie heb je belangrijke momenten meegemaakt? Beschrijf deze en breng die momenten tot leven in een fotoboek. Een fotoboek is ook leuk om cadeau te geven. Je kunt ook alleen de cover van het tijdschrift opmaken en als poster bestellen. 

Hoe werkt het?

Bundel de mooiste, grappigste en leukste foto’s die je in de afgelopen jaren hebt gemaakt. In het online ontwerpprogramma van Jilster vind je verschillende themasjablonen die gebruikt kunnen worden bij de opmaak van je pagina’s. Plaats foto’s bijvoorbeeld in een tijdlijn van heel vroeger naar nu en maak gebruik van tekstwolkjes, zodat je pagina een overzichtelijk geheel wordt.

Hopelijk hebben we je op ideeën gebracht. Wees op tijd met bestellen, zodat je gebruik kunt maken van onze kortingsactie. We wensen je heel veel succes en vooral plezier!