Lay-out | makkelijk en mooi

Vaak is het simpelste ook het mooist

Je hebt besloten om je eigen tijdschrift met de Jilster Editor te gaan maken. Heb je al eens door de prachtige sjablonen geklikt en misschien zelfs al eentje uitgekozen? Misschien hou je wel van de eenvoudige, maar toch professionele lay-outs.

Onze eenvoudige, klassieke sjablonen voor jouw tijdschrift

We vinden onze kleurrijke en vrolijke sjablonen leuk. Maar we houden écht van onze pure en eenvoudige tijdschriften. De zachte kleuren met de meer intense accenten. De rustgevende lettertypes… De eenvoudige, elegante sjablonen die zoveel ruimte laten voor creativiteit zijn ideaal om de impact van jouw foto’s en verhalen te vergroten. De elegante lay-outs van professionals zijn niet alleen prachtig, maar ook aan te passen.

Met een elegant sjabloon kun je jouw tijdschrift op maat maken

Kies een van onze eenvoudige tijdschrift lay-outs en maak er je eigen project van. Dit kun je uiteraard doen door de pagina’s te vullen met je eigen foto’s en teksten en door de juiste pagina’s uit onze sjablonen in jouw tijdschrift te plaatsen.

Geef je eigen draai aan het sjabloon

Je kunt het afgewerkte sjabloon gemakkelijk een persoonlijk tintje geven en er jouw eigen lay-out van maken. Het is helemaal niet moeilijk. De Jilster Editor is een echt grafisch programma dat veel mogelijkheden biedt en intuïtief te gebruiken is. Neem een pagina van het sjabloon mee in je eigen project en dan kun je een beetje spelen: Bepaal een andere kleur voor de accenten. Of verander de kleur van de achtergrond. Je kunt ook het lettertype aanpassen. Zo creëer je jouw eigen stijlvolle, eenvoudige tijdschrift…

Een tip om tijd te besparen

Als je eenmaal de stijl hebt gevonden die je echt leuk vindt en als je de pagina dan zo ontworpen hebt zoals jij dat wilt, sla hem dan op. Open nu een andere lege pagina in je tijdschrift en breng jouw reeds ontworpen pagina over van “Mijn Pagina’s” naar hier. Op deze manier kun je de opmaak pagina voor pagina dupliceren. Waarschijnlijk past de paginastructuur niet bij alle pagina’s van je eigen tijdschrift. Neem in dit geval een andere ontworpen pagina uit het originele sjabloon en verander op dezelfde manier de elementen die je op de eerste pagina gewijzigd had (lettertype, kleur, achtergrond).