handen drankjesverjaardagscadeau hoera tijdschrift voorbeeld

VERJAARDAGSCADEAU

Op zoek naar een uniek verjaardagscadeau? Denk eens aan een zelfgemaakte glossy. Leuk voor jong en oud!

handen drankjescadeau abraham 50 jaar

SARAH & ABRAHAM

Geef samen met je familie en vrienden een tijdschrift cadeau aan de jarige die binnenkort Sarah of Abraham gaat zien.

Levensboek maken: Wat is een levensboek?

Met Jilster kun je eenvoudig een levensboek maken om over iemands leven te vertellen. Door het leven vast te leggen in een boek of tijdschrift, wordt het mogelijk om samen belangrijke gebeurtenissen en interessante gegevens door te nemen en te herleven.

Hoe maak je een levensboek?
Je kunt het online programma van Jilster gebruiken om een levensboek of tijdschrift te maken. Meld je gratis aan en nodig andere mensen uit om samen te werken aan het levensboek. Je partner, kinderen, kleinkinderen, kennissen, vrienden en buren; iedereen kan een waardevolle bijdrage leveren. De pagina’s van het levensboek of tijdschrift kan je precies vormgeven zoals je wilt, met bijvoorbeeld oude foto’s, ingescande dagboek pagina’s en teksten.

levensboek maken tijdschrift voorbeeld

Hoe ziet een levensboek
of tijdschrift eruit?

Wij drukken in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe het levensboek of tijdschrift eruit ziet. Het levensboek kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Gehecht tijdschrift

jilster tijdschrift mat

Gelijmde glossy

tijdschrift gelijmd voorbeeld

Boek

uitvoering jilster hardcover

Een levensboek maken:
hoe maak je dan zo’n levensboek?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het levensboek
maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding 25 jaar getrouwd
  • Tip 1.

    Maak gratis een account aan en probeer Jilster uit. Upload je eigen foto’s en voeg zelf teksten toe. De opmaak van het levensboek bepaal je zelf. Je kunt ook gebruik maken van één of meerdere sjablonen. Zo kun je jouw levensboek maken, precies zoals je zelf wilt.

  • Tip 2.

    Bedenk of je het tijdschrift alleen wilt gaan maken of wilt samenwerken met anderen. Nodig de vrienden, familieleden, collega’s en buren uit om ook een pagina te vullen. Je kunt iedereen één of meerdere pagina toewijzen. Zo vul je het levensboek met persoonlijke en waardevolle pagina’s.

Een levensboek maken?
Alle herinneringen en gebeurtenissen gebundeld
in één tijdschrift of boek.

Door een levensboek te maken denken we allemaal terug aan gebeurtenissen uit het verleden. Mooie momenten staan ons bij en daar genieten we van. Minder positieve momenten proberen we een plek te geven. Des te ouder we worden, des te meer momenten we verzamelen die vastgelegd kunnen worden in een levensboek.

Waarom een levensboek maken?
Praten over het verleden geeft veel ouderen houvast en daarbij een prettig gevoel. Een levensboek maken betekent voor familie, vrienden en kennissen een gelegenheid om samen alle momenten, herinneringen, wensen en belangrijke boodschappen te bundelen in één boek of tijdschrift. Een levensboek maken geeft gelegenheid om samen met ouderen te praten over het verleden.

Onze klanten vertellen…

 

tijdschrift voor vriendin 60 jaar de sylvia

Verjaardagscadeau voor 60-jarige vriendin

Wat geef je je vriendin – en tevens buurvrouw – die 60 jaar wordt? Max maakte een verjaardagstijdschrift, de SYLVIA. Het redactieteam van Max bestond uit vriendinnen die ze stiekem via Facebook had benaderd. Samen vulden ze het tijdschrift SYLVIA met eigen teksten en foto’s.

Lees meer >

huwelijkscadeau superblij met de anneroy klanten vertellen

Superblij met AnneRoy

Af en toe veren wij van het Jilsterteam op van onze bureaustoel als we weer een mooi mailtje krijgen. Zoals deze van Martijn Kraan, die samen met Nicole Ketelaar, Chris en Yvonne Velthausz de redactie vormde achter de AnneRoy.

Lees meer >

Fotomuur afscheid groep 8 tijdschrift glossy

Afscheidsglossy groep 8 ‘Dag we gaan!’

Super leuke herinneringen voor later. Anneke Boek vertelt hoe zij het maken van een afscheidsglossy heeft aangepakt en deelt haar tips! Josephine: “Als ik in het boek kijk, geeft het leuke herinneringen. Nu ik in de brugklas zit, zie ik hoe wij in korte tijd al zijn veranderd.”

Lees meer >

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.