Kies uit verschillende tijdschrift uitvoeringen
van hoge kwaliteit!

Wat is de gewenste leverdatum van je tijdschrift of boek?

Met de onderstaande levertijdcalculator bereken je precies wanneer je jouw bestelling moet plaatsen om je tijdschrift of boek op tijd in huis te hebben.

De levertijd is afhankelijk van de gekozen uitvoering en verzendmethode.

Proefexemplaar

De levertijd van een proefexemplaar is hetzelfde als die van een definitief exemplaar. Je kunt daar dus ook bovenstaande calculator voor gebruiken.

Pdf

Na ca. 30 minuten na het afronden van de bestelling kun je de pdf downloaden vanaf je eigen computer. De pdf kun je terugvinden bij ‘jouw pdf-bestanden’.

Poster

Het drukken van een poster kan iedere werkdag in de week. Na betaling ontvangt u de poster binnen 3 werkdagen.

Wij verzenden iedere werkdag

 We drukken de tijdschriften en boeken iedere werkdag met als deadlines van aanleveren 12.00 uur. De productie van de verschillende uitvoeringen is verschillend. Gebruik daarom de levertijdcalculator hierboven.

De levertijd van een proefexemplaar is hetzelfde als die van een definitief exemplaar. Je kunt daar dus ook bovenstaande calculator voor gebruiken.

De levertijd van je tijdschrift of boek is afhankelijk van de uitvoering:
  • Tijdschrift met matte omslag

    Bestellingen die geplaatst en betaald zijn vóór 12 uur, worden de volgende werkdag verzonden. Levering vanaf de daaropvolgende dag.

  • Tijdschrift met glanzende omslag

    Bestellingen die geplaatst en betaald zijn vóór 12 uur, worden de 2e werkdag verzonden. Levering vanaf de daaropvolgende dag.

  • Boek met harde kaft

    Bestellingen die geplaatst en betaald zijn vóór 12 uur, worden de 4e werkdag verzonden. Levering vanaf de daaropvolgende dag.

Kies een
verzendmethode die het
beste bij jou past

Naast de reguliere verzendmethode met PostNL kun je bij het bestellen ook kiezen voor een garantieverzending met TNT Express: dit betekent tegen meerkosten een levering op dezelfde dag als hierboven aangegeven maar dan voor 12.00 uur. Let op: TNT Express bezorgt alleen op werkdagen, dus niet op zaterdag.

Maak een tijdschrift met Jilster Bekijk de levertijden van je tijdschrift

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!