Chat with us, powered by LiveChat
  • Levertijden

    Maak gebruik van onze levertijdcalculator, zodat je jouw tijdschrift of boek op tijd in huis hebt!

    AAN DE SLAG!

Bereken eenvoudig de levertijd van
je tijdschrift of boek

Met onze levertijdcalculator bereken je precies wanneer je jouw bestelling uiterlijk moet plaatsen, zodat je hem op tijd thuis hebt. Kies de gewenste leverdatum en selecteer de uitvoering die je wilt bestellen. We raden je aan op tijd te bestellen en rekening te houden met een mogelijke vertraging bij de bezorging.

De levertijd is afhankelijk van de gekozen uitvoering en verzendmethode.

Kies uit verschillende uitvoeringen voor elke gelegenheid

Afhankelijk van het aantal pagina’s kun je kiezen uit verschillende tijdschrift-uitvoeringen of een uitvoering als boek. Kies bijvoorbeeld voor een gehecht tijdschrift met een matte- of glanzende omslag of maak indruk met een luxere glossy of boek. Alle uitvoeringen zijn te bestellen vanaf één exemplaar.

* Bestellingen vóór 12:00 uur worden dezelfde dag in productie genomen. Bestel op tijd. Houd rekening met een mogelijke vertraging bij de bezorging.

Proefexemplaar

De levertijd van een proefexemplaar is hetzelfde als die van een definitief exemplaar. Je kunt daar dus ook bovenstaande calculator voor gebruiken.

Pdf

Na ca. 30 minuten na het afronden van de bestelling kun je de pdf downloaden vanaf je eigen computer. De pdf kun je in het menu terugvinden bij ‘pdf-bestanden’.

Poster

Levertijd A0, A1 en A2: 4 werkdagen.
Levertijd A3++, A3 en A4: 3 werkdagen.

Wij verzenden iedere werkdag

Onze tijdschriften en boeken worden iedere werkdag gedrukt. Plaats je bestelling vóór 12:00 uur en je bestelling wordt dezelfde dag nog in productie genomen. Het productieproces verschilt per uitvoering, gebruik daarom de bovenste levertijdcalculator om de uiterlijke besteldatum te bepalen.

De levertijd van je tijdschrift of boek is afhankelijk van de uitvoering:

Tijdschrift met matte omslag

Bestellingen die geplaatst en betaald zijn vóór 12 uur, worden de volgende werkdag verzonden. Levering vanaf de daaropvolgende dag.

Tijdschrift met glanzende omslag

Bestellingen die geplaatst en betaald zijn vóór 12 uur, worden de 2e werkdag verzonden. Levering vanaf de daaropvolgende dag.

Boek met harde kaft

Bestellingen die geplaatst en betaald zijn vóór 12 uur, worden de 4e werkdag verzonden. Levering vanaf de daaropvolgende dag.

Maak een tijdschrift met Jilster Bekijk de levertijden van je tijdschrift

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.