Afgelopen week stonden wij voor de allereerste keer op alweer de 21ste editie van de Libelle Zomerweek in Almere. Dit jaarlijkse event, dat wordt georganiseerd door Sanoma Media BV, geeft een kijkje in de keuken van het tijdschrift ‘Libelle’. Een week vol met modeshows, metamorfoses, proeverijen, artiesten, interviews en nog veel meer.

Mini-tijdschriften

Ons team was de hele week in een tent aan het Almeerderstrand te vinden. Hier deelden we onder het genot van het zonnetje leuke mini-tijdschriftjes uit aan de bezoekers. Deze bestonden uit persoonlijke verhalen van onze klanten en artikelen met tips & tricks over het maken van je eigen tijdschrift.

Samen op de cover

Ook bestond er de mogelijkheid voor bezoekers om samen met een vriendin of bijvoorbeeld met hun moeder op de foto te gaan. Hiervoor hadden we de hulp van onze stagiaire ingeroepen die met veel plezier achter de camera is gekropen. De foto’s werden direct daarna in de look-and-feel van de Libelle opgemaakt en op glanzend, dik papier afgedrukt. De photobooth was een groot succes waarmee we voor de nodige reuring hebben kunnen zorgen.

Bijzondere ontmoetingen

Tot onze verbazing kwamen er veel vrouwen naar ons toe om te vertellen dat zij al bekend waren met Jilster. Ze waren erg te spreken over het gebruik van het online programma en de geleverde resultaten. Daarbij deelden zij vaak ook hun persoonlijke verhaal waardoor er al snel mooie, ontroerende en meer diepgaande gesprekken ontstonden. Ook de mensen die al een keer door iemand met een eigen tijdschrift waren verrast, kwamen enthousiast op onze stand af. Sommigen begonnen spontaan te vertellen over hun positieve ervaringen met het krijgen van een eigen tijdschrift als cadeau. Overigens denken we ook dat we veel bezoekers hebben weten te enthousiasmeren en inspireren over het maken van een tijdschrift als persoonlijk cadeau.

De ontmoetingen met onze bestaande klanten, zoals Saskia Vos en Erica van Strien van TekstAtelier EERZS, waren ook erg bijzonder. Met deze dames hebben we voornamelijk contact gehad over de mail en de telefoon. Om elkaar dan ook daadwerkelijk face-to-face te zien was dus erg bijzonder.

Een geslaagde week!

Al met al een zeer geslaagde week vol met (nieuwe) ontmoetingen, inspirerende gesprekken en vooral heel erg veel plezier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie