love and marriage huwelijkscadeau tijdschrift maken

Frank heeft een tijdschrift gemaakt voor Meta en Wim. Zij stapten in september in het huwelijksbootje. “Meta en Wim waren zeer blij met het magazine”, zo mailt hij. “Het bruidspaar vond het een fantastisch cadeau en waren zeer verrast met de verschillende bijdragen en foto’s.”

“De andere gasten op het feest vonden het ook een geweldig magazine. Meta’s oma van 93 heeft er ook een gekregen over de post. Ze vond het heel mooi en bijzonder, zoiets had zij nog nooit gezien”, zo vervolgt Frank.cover huwelijkscadeau love and marriage

Toepasselijke titel

De titel van het tijdschrift was heel toepasselijk: Love & Marriage 18 september 2014. “Het tijdschrift is gemaakt met veel familieleden, vrienden, Berna en Frank en met extra ondersteuning door Kayleigh Kapp van Jilster.” (Frank had namelijk gratis hulp bij vormgeving gewonnen bij een mail&win actie van Jilster.)

Magazine online maken

“Ik vond het best even spannend om het hele magazine online te maken: gaat dat makkelijk? Komen er foutmeldingen? Maar het ging heel erg goed. Het werkte fantastisch. Ik heb enkele ingewikkelde pagina’s met Illustrator gemaakt, de PDF geupload en dat ging ook erg goed.”

“De bestelling en levering van het proefexemplaar en de definitieve bestelling verliepen allemaal volgens afspraak. Vragen werden altijd zeer snel beantwoord. Al met al een succes.”

Mooiste pagina

Frank vindt het lastig om te benoemen wat hij de mooiste pagina vind: “Ja, dat is erg moeilijk. Kayleigh (stagiaire vormgeving bij Jilster) heeft ’n paar hele mooie pagina’s gemaakt. Zelf ben ik trots op de pagina over mijn dochter en die van Wim. De pagina die door Berna is bedacht, 19 stappen voor een perfecte trouwdag vind ik het mooist.”

Tip voor anderen

Frank heeft nog een paar goede tips voor anderen die een tijdschrift willen maken als huwelijkskado. “Begin in ieder geval ruim op tijd. Maak iedereen enthusiast om een bijdrage te leveren. Want al je alles alleen moet doen is het best een klus. En vraag iedereen altijd om hoge kwaliteit foto’s.”

Sjabloon ‘Ja! ik wil’

Om het je gemakkelijk te maken hebben w

e een voorbeeldtijdschrift gemaakt dat je als basis kunt gebruiken. Bekijk het sjabloon.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie