Ben je bezig met de inrichting van de babykamer? Een geboorteposter is vandaag de dag dé manier om een babykamer helemaal trendy te maken. Bij veel interieurwinkels, zoals Ikea en Wehkamp, zijn posters uit het interieur van de babykamer niet meer weg te denken. Ook is het een origineel kraamcadeau voor jouw (schoon)zus, beste vriendin of collega.

Babykamer pimpen

Een geboorteposter is een schattige poster waarop de baby wordt voorgesteld of welkom geheten. Op de poster worden de geboortegegevens van de baby getoond: naam, geboortedatum, gewicht, tijdstip en lengte. Met Jilster kun je zélf de voorpagina van een tijdschrift bewerken en deze als poster bestellen. Je kunt voor het bestellen van je poster kiezen uit verschillende formaten. Alle posters zijn te bestellen vanaf één exemplaar.

Kies uit diverse sjablonen

Hoe je de poster vormgeeft, is helemaal aan jou. Maak je er iets stoers van of houd je het lieflijk en romantisch voor je pasgeboren zoon of dochter? Wist je dat je ook gebruik kan maken van sjablonen uit ons online ontwerpprogramma? Bij deze zogenaamde voorbeeldpagina’s is de vormgeving al gedaan en hoef je vaak alleen de tekst en afbeeldingen aan te passen. Super handig toch?

Wil je geen geboorteposter maken, maar ben je wel op zoek naar inspiratie voor het maken van je eigen poster? Heb je onze handleiding al bekeken?

Ook leuk! Bestel de cover/voorpagina van je gemaakte tijdschrift als poster!