Tijdlijn Afscheidsglossy groep 8

Wordt er gewerkt aan een afscheidsglossy voor groep 8? Hebben jullie al bedacht welke foto’s er in het tijdschrift komen en hoe deze kunnen worden vormgegeven op de pagina’s?

Breng herinneringen weer tot leven

Wie had er ook alweer een bloempotkapsel en zat onder de jeugdpuistjes en wie was het mooiste meisje van de klas? Oude schoolfoto’s roepen een gevoel van nostalgie op. Daarom is het leuk om zoveel mogelijk (klassen)foto’s te verzamelen en die in het tijdschrift te plaatsen. De kinderen kunnen hier later als ze groot zijn met een grote glimlach op terugkijken.

Verzamel de leukste kiekjes

Stel zelf je lay-out samen of maak gebruik van sjablonen om de pagina’s mee op te vullen. In ons ontwerpprogramma vind je diverse sjablonen die in de vorm van een tijdlijn zijn opgemaakt. Kies een sjabloon dat je aanspreekt en pas de foto’s en tekstjes aan. Vertel bijvoorbeeld wat meer over het schooljaar waarin de foto is gemaakt, de meester of juf die in dat betreffende jaar lesgaf, wie er op de foto staan, of een ander grappig detail.

Tijdlijn Afscheidsglossy groep 8

Sjablonen personaliseren

Vind je het bovenstaande sjabloon dat als tijdlijn is opgemaakt mooi? We hebben hiervoor de basis van een bestaand sjabloon gebruikt en alleen de kleuren en individuele elementen aangepast. Het origineel is te vinden onder het kopje “verjaardag#2”. Wil je weten hoe je sjablonen eenvoudig aanpast naar eigen wensen en voorkeuren? Lees hier meer.