Het team van Jilster heeft sinds kort een nieuwe stagiaire. Maak kennis met de enthousiaste en leergierige Emma Selhorst. Emma is 23 jaar en loopt het komende half jaar stage bij Jilster.

Tijdens haar studie Communicatie & Multimedia Design specialiseert zij zich in verschillende vakgebieden, zoals programmeren, visueel ontwerpen, psychologie van interacties en user experience. Haar interesse ligt vooral bij het onderzoeken van de user experience. Ze vindt het interessant om erachter te komen hoe je een product of service zo gebruiksvriendelijk mogelijk kan maken. Na het afronden van haar opleiding streeft zij naar een baan als UX Researcher. 

Bij Jilster voelt zij zich helemaal op haar plek en ziet veel mogelijkheden om hier haar vaardigheden verder te ontwikkelen. Momenteel helpt ze mee met het maken van de illustraties voor social media. Dit is voor haar een uitdaging, want ze vindt het lastig om de perfecte illustratie te vinden/maken die bij de doelgroep past. Maar hierdoor ontwikkelt ze haar visuele kant ook verder en dat vindt ze erg belangrijk.

Daarnaast werkt ze aan een stageopdracht gericht op de User Experience, hiervoor gaat ze een onderzoek doen naar de behoeftes van de gebruikers van Jilster. Ook is ze enthousiast over Jilster als hulpmiddel in het onderwijs.

“Het is ontzettend tof om je stageverslag in de vorm van een tijdschrift te gieten. Zo’n mooi tijdschrift valt direct op tussen de andere stageverslagen!”