Deze dame is terug van weggeweest! Maak kennis met de twintigjarige studente Elseline Grobben. Ze heeft tot vorig jaar juni bij ons stage gelopen. Na haar stage werd ze als vakantiekracht aangenomen. Daarna is ze nooit meer weggegaan. Op dit moment is ze druk bezig met de laatste loodjes van haar studie. Hoewel ze hier veel tijd aan kwijt is, weet ze haar studie en het werk voor Jilster goed met elkaar te combineren. Lees mee en ontdek hoe Elseline werken bij Jilster ‘vorm geeft’.

Grafisch vormgever in spe

In een half jaar tijd hebben we Elseline een enorme ontwikkeling zien doormaken. In het begin kon ze nog wat onzeker zijn over haar ontwerpen. Nu komt ze op eigen initiatief met dingen en is ze verantwoordelijk voor de afbeeldingen die op de Duitse Jilsterwebsite en social media worden geplaatst. Elseline: “Dit zijn leuke en uitdagende klusjes. Ook de gezelligheid op kantoor is een grote reden dat ik het zo naar mijn zin heb. Het team is toegankelijk en iedereen heeft mij vanaf mijn eerste stagedag ontzettend geholpen.”

Fotografietalentje

Naast het maken van afbeeldingen voor social media, helpt ze ook regelmatig mee op beurzen. Ze is een kei in het maken van leuke foto’s. Vorig jaar tijdens de ‘Libelle Zomerweek’ hebben we genoten van haar beste kiekjes. Toen stond ze achter de camera om bezoekers van het event op de foto te zetten.

Toekomstplannen

Wat ze na haar studie gaat doen, weet ze nog niet precies. “Ik hoop binnen een aantal jaren alsnog een HBO/-vervolgopleiding te kunnen volgen binnen de interieurstyling. Tot die tijd probeer ik ergens te kunnen gaan werken. Het zou erg leuk zijn als dit ‘voor vast’ bij Jilster kan zijn.”

Lees ook: ‘Vijf tips van een grafisch vormgever in spe’. Een artikel waarin Elseline tips geeft voor de vormgeving van een tijdschrift en met enthousiasme vertelt over het tijdschrift dat ze voor haar moeders verjaardag heeft gemaakt.