Jilsterteam

Jullie zijn inmiddels op de hoogte van het feit dat Jilster in een nieuw jasje wordt gestoken. We vinden het belangrijk dat de Jilster applicatie van alle gemakken is voorzien. Daarom besteden we veel aandacht aan het ontwerp en zal onze grafische vormgever ervoor zorgen dat dit er ook mooi uit komt te zien. Op dit moment is Frank Amsterdam (32) druk bezig met het ontwerpen van het nieuwe online bewerkingsprogramma.

Even voorstellen

Frank is in maart 2017 bij ons in dienst gekomen en sindsdien niet meer weg te denken uit ons team. Frank houdt zich bezig met het doorontwikkelen, onderhouden en beheren van de Jilster applicatie. Hij kijkt bijvoorbeeld mee bij technische problemen die zich kunnen voordoen en ontwikkelt nieuwe functionaliteiten die het maken van een tijdschrift nog makkelijker maken.

Gebruikers over de hele wereld

Frank vertelt met veel trots over zijn werk. Frank: “Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? Mensen over de hele wereld maken gebruik van onze Jilster applicatie. Het is een leuke uitdaging om ervoor te zorgen dat zij allemaal zonder problemen samen aan hun tijdschrift kunnen werken. Daarnaast staat de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten ook nooit stil, waardoor het werken voor Jilster uitdagend blijft.”

Kantoorpret

“Op het kantoor hangt er ook altijd een ontspannen en gezellige sfeer. Ik sta bekend als de gangmaker en mijn collega’s kunnen mijn droge humor gelukkig nog steeds waarderen. Ik ga dan ook altijd met heel veel plezier naar mijn werk.”