Ze is een tikkeltje chaotisch en de vrolijke noot van Jilster. Priya Wannet (26) kwam een jaar geleden binnengerold via haar vriendin Rowena. Het team was op zoek naar een nieuwe tekstschrijver. En aangezien Priya graag schrijft en daar haar werk van wilde maken, leek Rowena haar de perfecte kandidaat.

Droombaan

In een korte tijd is Jilster uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met bijna een miljoen gebruikers. Het team van Jilster is relatief klein en dat betekent zo nu en dan flink aanpoten! De taken stapelden zich in een mum van tijd op. Het team, dat toen nog uit Rowena, Rob, Anja en Pamela bestond, kon wel wat versterking gebruiken. “Ze zochten iemand die de teksten voor social media wilde schrijven. Nou, dat leek mij wel wat! Schrijven is iets wat ik al van kleins af aan doe en om hier mijn werk van te maken, was als een droom die uitkwam.”

Schrijven vanuit je hart

“ik ben verantwoordelijk voor de artikelen die worden geplaatst op de website en social media. Denk aan: Facebook, Instagram, GooglePlus, Twitter en Pinterest. Dit kunnen artikelen zijn met tips over het gebruik van Jilster en het maken van een tijdschrift, nieuwsartikelen of klantervaringen. Wanneer ik met dat laatste aan de slag ga, neem ik van tevoren altijd even contact op met de hoofdredacteur van het tijdschrift. De gesprekken die ik dan voer, zijn vaak heel persoonlijk. Hierdoor word je je bewust van het feit dat er achter ieder gemaakt tijdschrift een verhaal schuilt. Als schrijver is het de kunst om de essentie van die gesprekken te vangen en tot leven te brengen in een tekst.”

“Niet alleen het schrijven van artikelen is iets dat ik graag voor Jilster doe. Ik kijk ook altijd uit naar de beurzen die we afgaan. Zo hebben we op beurzen en events gestaan als ‘Hello Beautiful’, ‘Leraren maken het verschil’, ‘De Margriet Winterfair’ en ‘De Libelle Zomerweek’. Op zo’n dag maak je behoorlijk wat mee en kom je in contact met inspirerende mensen!”

Deze foto is vorig jaar zomer gemaakt. De ijssalon was weer geopend en dus gingen we met het hele team een ijsje eten in de pauze..

Een team met een gouden randje

“De samenwerking met mijn collega’s verloopt altijd heel voortvarend. We zijn een relatief jong team dat bestaat uit gemotiveerde leden die van aanpakken weten. Dit werkt zeer aanstekelijk! Ondertussen ben ik met een aantal collega’s bevriend geraakt en doen we leuke dingen samen. Dat is wel iets waar ik veel waarde aan hecht. Ik vind het namelijk belangrijk dat iedereen met een goed gevoel op het werk verschijnt!”