motivatieweken losse foto'sBij Jilster horen wij vaak dat gebruikers lang moeten zoeken naar de leuke foto’s om te gebruiken in de tijdschriften. Ook wij gunnen het onze gebruikers dat met een geordend foto-archief, foto’s sneller te vinden zijn. Daarom zijn wij partner geworden bij de Foto’s Ordenen Motivatie Weken.

Heb jij ook laden en schoenendozen vol met oningeplakte foto’s? En nog veel meer foto’s op je computer, mobiel en gegevensdragers zoals CD-ROMs, USB sticks en geheugenkaartjes? En kom je maar niet aan foto’s organiseren toe, om over uitprinten, inplakken, fotoboeken maken of zelf een tijdschrift te maken maar te zwijgen?

logo van ikorganiseer

Ingeborg Koot is organizer, vanaf 2006 komt ze bij particulieren die ze begeleidt bij het maken van keuzes rondom spullen en tijd.

Eén van meest genoemde ‘te organiseren’ klussen op de ‘to do’ lijst van haar cliënten: foto’s ordenen. Soms alleen de al eerder afgedrukte digitale foto’s, soms alleen de digitale foto’s op de PC. Vaker een combinatie van al die chaos in foto’s. Want wat een ellende om lang te moeten zoeken naar nét die ene leuke foto van opa aan het voetballen of een lieve foto van de slapende kat.

Na een aantal cliënten één-op-één begeleidt te hebben, is afgelopen september een online foto’s ordende coaching online gegaan. Er waren toen ruim 500 deelnemers.

Tijdens de ‘Foto’s organiseren motivatieweken’…

  • ontvang je 6 keer (om de week) op vrijdag een enthousiasmerende mail met tips en inspiratie;
  • ga je aan de slag met het maken van een realistisch stappenplan;
  • krijg je beproefde methoden aangereikt om je verzameling foto’s op te schonen en ordenen;
  • kun je, als je dat wil, in een besloten Facebookgroep vragen stellen en successen delen.

De start is op vrijdag 13 januari a.s. en deelname kost maar € 7,50!

Aanmelden?

Dat kan hier:
http://www.ikorganiseer.nl/online-organizing/foto-s-ordenen-motovatieweken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie