nieuwe jilster testen tijdschrift maken

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het nieuwe programma van Jilster willen uittesten. Heb jij interesse en wil je een bijdrage leveren aan een verbeterde versie van Jilster? Lees dan snel door voor meer informatie en meld je aan.

Binnenkort gaan wij een gloednieuw online programma lanceren dat het maken van een eigen tijdschrift nog makkelijker en leuker maakt. Van jullie, onze klanten, hebben wij waardevolle feedback ontvangen waarmee we aan de slag zijn gegaan.

Het online programma wordt in een ander jasje gestoken, zal makkelijker werken en krijgt nieuwe functionaliteiten, zoals het bijsnijden van foto’s en het selecteren van meerdere elementen. Daarnaast worden er ook nieuwe elementen toegevoegd, zoals lettertypes en clipart.

Voordat het nieuwe online programma gelanceerd wordt, willen we echter eerst nog van jullie horen wat jullie ervan vinden. Wil jij dit graag uitproberen en ons hiermee helpen om het maken van een tijdschrift nog makkelijker en leuker te maken? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar klantenservice@jilster.nl met daarin het e-mail adres van je Jilster account.

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je aanmelding met verdere instructies over hoe je feedback aan ons door kunt geven. We zullen je alleen e-mails sturen m.b.t. het gebruik van het nieuwe online programma.

Alvast bedankt!

Meld je aan als tester

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie