posterprijzen

We hebben de prijzen van de posters in prijs verlaagd. Ook is het nu mogelijk om het nieuwe formaat A3++ te bestellen. Wil jij zelf of samen met je familie, vrienden of collega’s een poster maken? Lees hier een aantal inspirerende tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Posters zijn van alle tijden en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Met Jilster kun je eenvoudig zelf of samen een poster maken. Je kunt een poster maken voor je bedrijf of studie, als cadeau voor iemand of bijvoorbeeld voor jezelf. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze handleiding. Hierin wordt precies uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Maak je eigen postercollectie

Wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt gekregen, kan het ook leuk zijn om een serie van posters te maken. Door je posters in verschillende formaten te laten drukken, kun je je postercollectie een speels effect geven.

 


Tip: Zoek een bijpassende fotolijst

Als je partner of bijvoorbeeld je moeder binnenkort jarig is, kun je hem of haar een zelfgemaakte poster cadeau doen. Koop er een mooie fotolijst bij en je cadeau is helemaal compleet! Voor mooie fotolijsten kun je bijvoorbeeld kijken bij de Hema lijstenmakerij of Xenos fotolijsten.