Kleine bedrijven en freelancers die hun doelen charmant en met veel passie nastreven, wensen vaak een meer professionele uitstraling naar de buitenwereld toe. Voel jij je ook zo? Bent jij misschien een architect, grafisch ontwerper of salonhouder? Heb jij gevoel voor design en esthetiek en wil jij je bedrijf zo goed mogelijk aan de buitenwereld laten zien? Wil jij je klanten soms op een paar pagina’s laten zien en beschrijven wat jouw werk bijzonder maakt, waar jouw talenten en bijzondere eigenschappen liggen? Wil je speciale klanten en opdrachtgevers een mooi vormgegeven tijdschrift over je bedrijf kunnen geven, zodat jij en je bedrijf herinnerd worden? Dan zit je hier precies goed!

Met de Jilster Editor kun je in een handomdraai je eigen professioneel uitziende tijdschrift maken. Daar heb je niet veel tijd of ontwerpvaardigheid voor nodig: de prachtige en veelzijdige tijdschriftsjablonen bieden talloze mogelijkheden om ze te vullen met je eigen teksten en foto’s en er vervolgens een schitterende verschijning van te maken. Als je wilt, letterlijk gezien: Want je kunt je tijdschrift na het ontwerp door ons laten drukken als een hoogglanzend tijdschrift!…

Zichtbaar worden met Jilster

Met een zelfontworpen tijdschrift kun je je kleine onderneming zichtbaarheid geven en het op de best mogelijke manier aan de buitenwereld presenteren. Jij alleen beslist wat en hoe je jezelf presenteert! Een professioneel ontwerp ondersteunt je professionele uitstraling en rondt jouw uitstraling af!

Onze prachtige nieuwe tijdschriftsjabloon

Vind je het tijdschriftsjabloon die je op deze pagina kunt bekijken mooi? Het is eenvoudig en tegelijkertijd nobel met verfijnde details. Het geeft je foto’s de ruimte die ze nodig hebben om er op hun best uit te zien. Het tijdschrift, waarin de architect Laura Lehmann zichzelf en haar werk voorstelt, is nu te vinden in de Jilster Editor. Log in, maak een nieuw project aan en open de redactiekamer. In de linker zijbalk heeft u gratis toegang tot alle tijdschriftsjablonen. Onder hen is ook het tijdschrift. Neem de pagina’s die je leuk vindt, dupliceer ze en pas ze aan aan je eigen ideeën. Zo kun je een uniek en persoonlijk tijdschrift over je bedrijf maken.

Heb je tips en ondersteuning nodig?

Hebben onze tips en creatieve ideeën je geholpen? Heb je vragen? Stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder!

En hier kun je meteen beginnen met het tijdschrift over je kleine bedrijf, om het goed zichtbaar te maken …