verjaardagscadeau hoera tijdschrift voorbeeld

VERJAARDAGSCADEAU

Op zoek naar een uniek verjaardagscadeau? Denk eens aan een zelfgemaakte glossy. Leuk voor jong en oud!

SARAH & ABRAHAM

Geef samen met je familie en vrienden een tijdschrift cadeau aan de jarige die binnenkort Sarah of Abraham gaat zien.

Een online magazine maken:
zo doe je dat!

Mooie tijdschriften die je online kunt lezen en delen, die maak je eenvoudig èn gratis met Jilster. Met het online programma kun je zelfstandig, of samen, je eigen online magazine maken. Als je tijdschrift klaar kun je deze als doorbladerbare versie online delen. Met een persoonlijke shortlink kun je je tijdschrift op je website plaatsen of delen via mail en social media. Een online magazine is helemaal kostenloos!

Werk je liever met een alternatief programma zoals Word of InDesign? Dat kan natuurlijk ook. Upload de PDF in Jilster en plaats deze in het tijdschrift.

online magazine maken jilster tijdschrift op scherm tijdschrift uitvoeringen

Online magazine maken en laten drukken?
Ook dat kan ook met Jilster!

Wij drukken onze tijdschriften in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe jouw tijdschrift eruit komt te zien. Je glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen.

Met Jilster kun je dus een online magazine maken en deze online delen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een fysiek exemplaar te bestellen, die makkelijk uit te delen is.

Het voordeel van Jilster is dus dat je naast het online magazine maken ook kunt kiezen voor laten drukken van je tijdschrift, al vanaf één exemplaar. Je kunt zelfs twee verschillende versies maken van je tijdschrift: één versie speciaal voor online gebruik en één versie om te drukken.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Onze klanten vertellen…

Tijdschrift verjaardag Loes

Een tijdschrift voor oma Loes

Lisanne Bos (21) heeft samen met haar moeder en tante voor haar oma’s 75ste verjaardag een tijdschrift gemaakt. De hele familie heeft er een bijdrage aan geleverd en oma Loes vindt het resultaat prachtig! Hoe het allemaal begon Het…
Klantverhaal Aurelie Verjaardagstijdschrift

40 jaar, gevierd in een tijdschrift!

Omdat haar beste vriendin veertig jaar werd, wilde Aurelie Lemeire haar met een bijzonder cadeau verrassen. Na wat zoeken op het internet kwam ze terecht op de website van Jilster. Ze begon direct met veel enthousiasme aan haar allereerste…

Vijf tips van een grafisch vormgever in spe

Onze stagiaire Elseline Grobben (19) studeert Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ze heeft voor de vijftigste verjaardag van haar moeder Jannette Grobben een tijdschrift gemaakt en haar dit cadeau gedaan. De afgelopen…

Zelf een online magazine maken?
Dat kan met het online programma van Jilster!

Zelf online magazine maken

Hoe maak je nu zo’n online magazine? Heel simpel. Je maakt gratis een account aan via de button hieronder en je kunt meteen aan de slag in het online programma. Daar vul je de pagina’s een voor een in. Probeer maar uit: het is gratis! Je kunt kiezen tussen het gebruik van een sjabloon of je kunt je eigen ontwerp maken.

Samen online tijdschrift maken

Samen online een tijdschrift maken kan ook! Wat best bijzonder is aan Jilster. Je kunt met meer mensen tegelijk samen en online aan een tijdschrift werken. Van over de hele wereld en in het Nederlands, Engels en Duits. Handig, toch?

Een online magazine
maken voor je bedrijf, voor
school of als cadeau

Hiernaast vind je een aantal mogelijkheden en voorbeelden
voor het maken van een online magazine.

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
 • Online versie van een persoonlijk tijdschrift

  Je wilt samen met familieleden, vrienden of collega’s een persoonlijk tijdschrift maken als verjaardagscadeau of als huwelijkskado.

  Je geeft het bruidspaar of de jarige natuurlijk een mooi tijdschrift, gedrukt door Jilster. Het is echter te duur om iedereen die er aan heeft meegewerkt – of zelfs alle gasten op het feest – ook een gedrukt magazine te geven. Dan is het leuk om de digitale versie van het tijdschrift gratis per email naar iedereen toe te kunnen sturen. Zo kan iedereen het magazine thuis online doorbladeren. (En nog even nagenieten!)

 • Online bedrijfsbrochure

  Je hebt een online catalogus nodig voor je bedrijf.

  Want: je wilt je potentiële klanten makkelijk en snel laten zien wat je in huis hebt. Dan kun je met Jilster gratis een online brochure maken die je als online magazine kosteloos en direct aan je klanten kunt toesturen of op de website kunt tonen.

 • Werkstuk digitaal inleveren

  Je wilt een werkstuk maken voor school en deze digitaal inleveren bij de leraar.

  Dan maak je je werkstuk gewoon online met de magazine software van Jilster. Ben je klaar met het ontwerpen van je werkstuk en ziet het er allemaal goed uit? Dan stuur je de docent een link zodat hij jouw magazine online kan bekijken. Je kunt overigens ook een 72 dpi (lage resolutie) pdf van je tijdschrift bestellen die je kunt doorsturen naar de docent.

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!