Een speciaal verjaardagscadeau voor oma

Het vinden van een echt geweldig verjaardagscadeau voor je grootouders is geen gemakkelijke taak, integendeel, het is meestal een echte uitdaging. “We hebben alles al” of “Het belangrijkste is dat jullie allemaal langskomen” of “Waarom geef je niet iets zelfgemaakts” – je kent deze uitspraken waarschijnlijk wel als je oma of opa naar hun wensen vraagt, nietwaar?

Iets zelfgemaakt. Ja, dat is inderdaad de oplossing. Een zeer persoonlijk, individueel vormgegeven cadeau dat uniek is en gegarandeerd steeds weer meegenomen wordt: een zelf ontworpen verjaardags tijdschrift.

Het perfecte verjaardagscadeau van ons allemaal

Samen met alle kinderen, kleinkinderen, neven en nichten, ooms en tantes… kan je samen een tijdschrift voor een verjaardag online ontwerpen. Laat het afdrukken en overhandig het op de verjaardag of – als je er niet persoonlijk bij kunt zijn – stuur het per post.

Allemaal samen werken aan één project

Met de Jilster Editor heb je een redactieruimte waar je online kunt samenwerken aan jouw verjaardag project, ieder op zijn eigen computer. Het is super praktisch. Het enige wat je nodig hebt is een PC en een stabiele internetverbinding. Dan kunnen ze aan de slag. Of iedereen tegelijk inlogt of slechts één persoon – alles is mogelijk.

Een (of meer) van jullie wordt hoofdredacteur, creëert het magazine project in de redactie en nodigt alle anderen uit om mee te doen via e-mail. En dan kan het beginnen. Meer informatie over het onderwerp “Hoofdredacteur” vindt u hier.

Een selectie van tijdschrift sjablonen

De Jilster Editor is een intuïtief, compleet grafisch programma dat ook kant-en-klare tijdschriften over vele onderwerpen als sjablonen aanbiedt. Je kunt elke pagina van de tijdschrift sjablonen in jouw project zo vaak gebruiken als je wilt. Vanuit deze mooie basis kunt je jouw eigen tijdschrift maken: verander de kleuren, kies andere lettertypes en nog veel meer.

Onze grafische vormgevers hebben de tijdschriften sjablonen in verschillende stijlen gemaakt. Hier kun je door veel van de beschikbare tijdschriften bladeren om een indruk te krijgen.

Onderwerpen voor de inhoud van de verjaardags tijdschrift

Heb je al ideeën welke inhoud je wilt implementeren in de verjaardags tijdschrift voor oma? We hebben onze favoriete onderwerpen samengesteld:

  • Wat was er aan de hand in oma’s geboortejaar?
  • Fotopagina’s met veel foto’s uit het verleden
  • Wat is er met oma gebeurd? De mijlpalen.
  • Een persoonlijke kruiswoordpuzzel voor oma
  • Een felicitatiepagina waar iedereen een groet achterlaat
  • Iedereen vertelt “Mijn grappigste verhaal met oma”
  • en zo verder

Wil je meteen beginnen?