Heb je zin om je eigen kalender te maken?

Ken je dat gevoel als je op zoek bent naar een nieuwe kalender voor het nieuwe jaar, als je door tal van websites klikt of in de winkels bladert, en je gewoon niet de juiste kunt vinden? – Dat weten wij bij Jilster ook. Soms zijn de foto’s bijvoorbeeld prachtig, maar de kalender is onpraktisch – of andersom. Soms heb je niet genoeg ruimte om te schrijven, soms is er te veel van. Soms hou je niet van het lettertype, soms heb je last van de kleuren… Niets daarvan hoeft het geval te zijn.

Maak gewoon zelf een kalender die alles heeft

Maak je eigen kalender voor 2021 en het zal precies zijn zoals je het wilt. Jouw zelfontworpen kalender is gegarandeerd voorzien van jouw stijl en is afgestemd op jouw behoeften. Of het nu gaat om grote of kleine invoervelden, felle kleuren of liever de zachte tinten, of het nu gaat om eenvoudige lettertypes of weelderige typografie – landschapsfoto’s, dierenmotieven of gebouwen, reisfoto’s, foto’s van jouw favoriete mensen of allemaal door elkaar – alleen jij bepaalt wat je wilt en hoe je 2021 eruit moet komen te zien. – En in de Jilster Editor vind je alles wat je nodig hebt.

Jouw beste foto’s voor het hele jaar

eigenen Kalender 2021 gestalten

Kies de beste foto’s

Misschien heb je aan het eind van het jaar door je Instagram-feed gebladerd of heb je de beste snapshots in je fotomap bekeken. Sommige wil je misschien wat vaker zien. Sorteer je foto’s van tevoren. Welke foto’s wilt je gebruiken? Welke gaan het beste met welke maanden? Een sneeuwfoto in augustus of een herfstfoto in maart zou wel eens niet zo goed kunnen gaan. Neem dus de tijd en bedenk welke foto je aan welke maand wilt toewijzen.

Ontwerp jouw kalender zoals jij het wilt

De Jilster Editor is een grafisch programma dat je alle mogelijkheden biedt om je eigen kalender te ontwerpen. Je kunt ook hulp krijgen van onze lay-outprofessionals in het team: In de sectie sjablonen vindt je ook sjablonen voor het ontwerpen van kalenders. Neem gerust een kijkje. Je kunt de afzonderlijke elementen dan aanpassen aan jouw ideeën. Voeg fonts en decoratieve elementen toe, pas fonts en kleuren aan, vergroot of verklein elementen, verander het formaat: Wil je een opvouwbare kalender aan de muur hangen of heb je er liever een om door te bladeren op de tafel? Jij bent je kalenderontwerper en jij beslist. Veel plezier met het maken van jouw eigen kalender!