Met veel trots blikken we terug op het jaar 2017. Een druk jaar, waarin een hoop veranderingen hebben plaatsgevonden. We zijn met onze nieuwe website online gegaan, stonden voor de eerste keer op de Margriet Winter Fair en de Libelle Zomerweek en hebben kennisgemaakt met nieuwe collega’s en stagiaires. Jilster is in een nieuw jasje gestoken en wat zijn we hier blij mee! Maar dit alles was niet mogelijk geweest zonder jullie!

Bedankt!

Jullie hebben prachtige tijdschriften gemaakt. Ook zijn er nieuwe gebruikers bijgekomen die aan het ‘jilsteren’ zijn geslagen. In totaal hebben we dit jaar meer dan 60.000 tijdschriften over de hele wereld geleverd. Hier zijn we supertrots op!

Favoriete onderwerpen

In 2017 zijn de meeste tijdschriften voor een verjaardag gemaakt. Ook de huwelijksglossy was onverminderd populair. We vinden het leuk om te zien dat Jilster steeds meer op scholen wordt gebruikt. Er worden bijvoorbeeld tijdschriften gemaakt als schoolopdracht of als blijvende herinnering aan de basisschooltijd.

Dit was nieuw in 2017

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe website die kortgeleden online is gegaan. Heb je dat gemerkt? Hoe vind je de nieuwe website geworden? Mooi he? We kunnen haast niet wachten tot ook de nieuwe editor live gaat met daarin nieuwe functies, zoals het bijsnijden van afbeeldingen. Wist je trouwens dat we een nieuwe drukkerij in de arm hebben genomen? We drukken nu veel vaker dan vroeger, namelijk iedere werkdag en op zaterdag. Dit betekent dat je je tijdschrift nu nog eerder in huis hebt.

We kijken uit naar 2018

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en zien 2018 met heel veel plezier tegemoet. Een nieuw jaar waarin vast en zeker weer een hoop bijzondere tijdschriften zullen worden gemaakt.

Tot volgend jaar!

 

Het Jilsterteam