verjaardagscadeau hoera tijdschrift voorbeeld

VERJAARDAGSCADEAU

Op zoek naar een uniek verjaardagscadeau? Denk eens aan een zelfgemaakte glossy. Leuk voor jong en oud!

SARAH & ABRAHAM

Geef samen met je familie en vrienden een tijdschrift cadeau aan de jarige die binnenkort Sarah of Abraham gaat zien.

Je bent op zoek naar een
origineel cadeau

Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau voor een bijzonder persoon of een speciale gelegenheid? Denk dan eens aan een zelfgemaakt tijdschrift met eigen foto’s en teksten!

Als je ècht een bijzonder en origineel cadeau wilt geven voor een verjaardag, afscheid of bruiloft, geef dan een eigen tijdschrift cadeau. Nodig familie, vrienden en kennissen uit om samen te werken aan het tijdschrift en creëer zo een onvergetelijk cadeau vol leuke foto’s, mooie verhalen, waardevolle herinneringen, grappige anekdotes en nog veel meer! Een zelfgemaakt persoonlijk tijdschrift heeft vaak veel impact en zorgt ongetwijfeld voor ontroerende reacties.

25 jaar getrouwd huwelijkscadeau 50 jaar getrouwd tijdschrift voorbeeld afbeelding

Onze klanten vertellen

Tijdschrift verjaardag Loes

Een tijdschrift voor oma Loes

Lisanne Bos (21) heeft samen met haar moeder en tante voor haar oma’s 75ste verjaardag een tijdschrift gemaakt. De hele familie heeft er een bijdrage aan geleverd en oma Loes vindt het resultaat prachtig! Hoe het allemaal begon Het…
Klantverhaal Aurelie Verjaardagstijdschrift

40 jaar, gevierd in een tijdschrift!

Omdat haar beste vriendin veertig jaar werd, wilde Aurelie Lemeire haar met een bijzonder cadeau verrassen. Na wat zoeken op het internet kwam ze terecht op de website van Jilster. Ze begon direct met veel enthousiasme aan haar allereerste…

Vijf tips van een grafisch vormgever in spe

Onze stagiaire Elseline Grobben (19) studeert Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ze heeft voor de vijftigste verjaardag van haar moeder Jannette Grobben een tijdschrift gemaakt en haar dit cadeau gedaan. De afgelopen…

In 6 stappen
een origineel cadeau

Zo maak je samen met familieleden,
vrienden, kennissen en collega’s een
tijdschrift als origineel cadeau.

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
 • Stap 1

  Maak gratis en vrijblijvend een account aan bij Jilster en begin direct aan je tijdschrift. Jij bent dan de hoofdredacteur van het tijdschrift.

 • Stap 2

  Nodig familieleden, vrienden, collega’s en kennissen uit om samen te werken aan het tijdschrift. Dit gaat eenvoudig via Jilster. Zij kunnen één (of meer) pagina’s in het tijdschrift vullen.

 • Stap 3

  De redacteuren vullen vanaf hun eigen computer één of meerdere pagina’s. Zo zie je beetje bij beetje het tijdschrift ontstaan!

 • Stap 4

  Voeg je eigen teksten en foto’s toe en bewerk de pagina precies zoals jij dat zelf wilt. Ook kun je gebruik maken van verschillende sjablonen die beschikbaar zijn in diverse thema’s.

 • Stap 5

  Als iedereen zijn of haar pagina’s online heeft ingeleverd kan het tijdschrift besteld worden. Bestellen kan al vanaf 1 exemplaar!

 • Stap 6

  De bestelling wordt na enkele dagen bij je thuisbezorgd!

Het moment van
de overhandiging…

Voordat de tijdschriften bezorgd worden hebben jij en je redacteuren waarschijnlijk al veel voorpret gehad. Nu staat het moment van overhandiging voor de deur.
Spannend! Hoe zal hij of zij reageren? 

We horen vaak dat de ontvangers ontroerd zijn, in lachen uitbarsten, totaal verrast zijn en niet weten wat ze zien. We weten zeker dat jullie glossy ook zo’n reactie teweeg brengt! Maak dus ook zo’n mooi, persoonlijk en origineel cadeau. Je kunt meteen beginnen en Jilster gratis uitproberen.

Maak een verjaardag, huwelijk of afscheid onvergetelijk
met een origineel tijdschrift!

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!