• Origineel cadeau vader

  Pak eens extra uit met vaderdag en geef samen een zelfgemaakt tijdschrift als origineel vaderdag cadeau!

  AAN DE SLAG!

Origineel cadeau vader: Geef een tijdschrift
als origineel vaderdag cadeau!

Staat vaderdag weer voor de deur en ben je op zoek naar een origineel cadeau vader? Denk dan eens aan het maken van een persoonlijk tijdschrift, gevuld met eigen teksten en foto’s. Met Jilster kun je eenvoudig zelf een tijdschrift maken. Nodig ook je broers of zussen uit om mee te werken aan het tijdschrift. Zo maak je jullie vaderdag cadeau nòg persoonlijker!

 • Gratis online ontwerpprogramma
 • Bundel je mooiste foto’s en teksten samen
 • Werk samen met vrienden, familie en kennissen
 • Een super persoonlijk cadeau vaderdag!

icon verzamelen
Stap 1: Verzamel

Een tijdschrift geven als origineel vaderdag cadeau? Verzamel foto’s en teksten die passen bij je tijdschrift en doe ideeën op over de invulling van je magazine. Met Jilster kun je een tijdschrift maken voor elke gelegenheid.

icon samenwerken
Stap 2: Werk samen

Wie ga je uitnodigen? Je kunt familie, vrienden en collega’s eenvoudig een uitnodiging sturen en één of meer pagina’s toewijzen. Iedereen kan zelf foto’s en teksten toevoegen aan het tijdschrift.

icon bewerken
Stap 3: Bewerk

Nu kun je echt aan de slag met het maken van je tijdschrift. Voeg je foto’s en teksten toe en bewerk je pagina’s helemaal zoals jij dat wilt. Je kunt ook gebruik van handige sjablonen, achtergronden en clip-arts.

icon bestellen
Stap 4: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je de bestelling gaan plaatsen. Kies uit verschillende uitvoeringen en laat je tijdschrift thuis bezorgen. Een echt origineel cadeau vader geef je met Jilster!

Je mooiste foto’s en verhalen gebundeld
in een persoonlijke glossy

Een zelfgemaakt tijdschrift is ontzettend leuk om als origineel vaderdag cadeau te geven en een mooie manier om je vader echt in het zonnetje te zetten. Geef samen met je broers of zussen een persoonlijk tijdschrift als origineel cadeau vader. De mooiste verhalen, waardevolle herinneringen, leuke foto’s, grappige anekdotes en nog veel meer gebundeld in een professionele glossy.

Een origineel vaderdagkado zelf maken
in 5 simpele stappen

Samen een tijdschrift maken als origineel vaderdagkado is heel eenvoudig. In 5 stappen kun jij al een professioneel tijdschrift cadeau geven!

Wist je dat… je met Jilster ook een boek of poster kunt maken?

 • Stap 1: Maak vrijblijvend een account aan

  Maak gratis een account aan bij Jilster en begin direct aan je tijdschrift. Jij bent dan de hoofdredacteur van het tijdschrift.

 • Stap 2: Stel je redactieteam samen

  Nodig je broers, zussen of andere familieleden uit om samen te werken aan het tijdschrift. Zij kunnen één (of meer) pagina’s vullen in het tijdschrift.

 • Stap 3: Bewerk de pagina’s zoals jij dat wilt

  Voeg je eigen teksten en foto’s toe en bewerk de pagina helemaal zoals jij dat wilt. Maak ook gebruik van verschillende sjablonen en clip-arts of upload een pdf-bestand.

 • Stap 4: Plaats je bestelling

  Als alle pagina’s gevuld zijn en iedereen zijn/haar pagina heeft ingeleverd, kan het tijdschrift besteld worden. Kies uit verschillende uitvoeringen. Bestellen kan al vanaf 1 exemplaar!

 • Stap 5: Het moment van de overhandiging...

  De bestelling wordt na enkele dagen bij je thuis bezorgd. Je kunt nu het tijdschrift als origineel vaderdagkado overhandigen!

Kies uit verschillende uitvoeringen

Afhankelijk van het aantal pagina’s kun je kiezen uit verschillende tijdschrift-uitvoeringen of een uitvoering als boek. Kies bijvoorbeeld voor een gehecht tijdschrift met een matte- of glanzende omslag of maak indruk met een luxere variant, zoals een gelijmde glossy of een boek met harde kaft. Zo heb je altijd de juiste uitvoering voor een origineel cadeau vaderdag. Alle uitvoeringen zijn te bestellen vanaf één exemplaar.

1

Gelijmd tijdschrift met een glanzende omslag

2

Boek met een harde kaft

3

Geniet tijdschrift met een glanzende omslag

4

Geniet tijdschrift met een matte omslag

Bekijk onze video om een goede indruk te krijgen van de verschillende uitvoeringen.

Bestel je tijdschrift of boek al
vanaf één exemplaar!

Een tijdschrift maken als origineel vaderdag cadeau is heel eenvoudig!

Met Jilster kun je gelijk aan de slag met je tijdschrift. Het online ontwerpprogramma is overal beschikbaar en heel toegankelijk. Voeg eigen foto’s en teksten toe aan een pagina en bewerk ze. Je kunt ook gebruik maken van verschillende sjablonen, achtergronden en clip-arts of een pdf-bestand uploaden. Zo kun je je vaderdag cadeau maken zoals jij dat wilt!

Tip: maak ook je eigen poster met Jilster!

Met Jilster kun je ook zelf of samen met anderen een poster maken als origineel vaderdag cadeau. Zelf een poster maken is niet alleen heel leuk, je kunt er ook alle kanten mee op. Laat bijvoorbeeld de cover van het tijdschrift afdrukken als poster of maak een fotocollage van de mooiste foto’s – Leuk voor in huis!

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

“Ik heb nu 2 magazines gemaakt met Jilster. Voor mijn vriendin die 50 werd en voor mijn man die 50 werd. Beiden hebben ze het gelezen met een lach en een traan. Het is zo’n persoonlijk kado wat je met liefde kan geven.”
Anoniemhttps://
“Ik had last minute een tijdschrift gemaakt via Jilster. Mijn vader vond het een geweldig cadeau en was er enorm blij mee! Het is echt een aanrader om dit via Jilster te doen. Het werd snel geleverd en de kwaliteit is zeer professioneel.”
Moniquehttps://
“Jilster zorgt ervoor dat anekdotes, dierbare foto’s en prachtige herinneringen verzameld worden zodat er een prachtige blijvende herinnering ontstaat. Kostbaar!”
B&C Internationaalhttps://
“Wat een mooie mogelijkheid om een uniek, persoonlijk cadeau te maken. Het kost wel iets, maar het resultaat is erg mooi! Ook ideaal dat iedereen zelf in kan loggen en zo zijn eigen pagina kan inleveren.”
Anoniemhttps://
“De Glossy is heel mooi geworden ! Voor beide ouders die 80 werden. Super handig dat iedereen vanaf zijn eigen laptop een pagina kan maken. Je moet je wel even verdiepen in de mogelijkheden die het programma heeft, maar dan heb je ook wat!!”
Heleen Vellekoophttps://

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.