Onze missie

Als media-platform helpen wij iedereen samen hun verhalen zo mooi en gemakkelijk mogelijk te bundelen om iets of iemand te laten stralen.

Voor wie?

Voor een iemand die je liefhebt of waardeert. Het kan dus ook een zelfportret zijn. Een verhaal over je leven of een gebeurtenis. Begin gewoon met een paar pagina’s en publiceer. Daarna breid je het verder uit. Laat je verhaal tot leven komen door middel van beelden en gebeurtenissen – digitaal en tastbaar.

Het kan ook een project of een gelegenheid zijn. Op school, op het werk of in het gezin. Zo streven we er bijvoorbeeld naar dat Jilster een podium biedt zodat een leerling, een leraar of de school zelf kan stralen. Dat geldt ook voor collega’s, vrienden en familie.

Onze kernwaarden

Samen een mooier tijdschrift maken

Helpen om het zo mooi mogelijk te maken zodat de ontvanger wordt geraakt en/of vermaakt. De binnen- en buitenkant zijn belangrijk. Minder is mooier omdat dit mensen meer raakt of vermaakt. We hebben geen mening over wat mooi is, omdat we nooit de uitgever zijn.

MOOIER

Het platform is bedoeld om samen media te creëren. Het is het doel van ons model om het aantal gebruikers te vergroten door middel van co-creatie. Het is de kern van ons merk omdat we ernaar streven om de ander te laten stralen, en dus ook andersom. De waarde van die verbinding is belangrijk voor allen die verbonden zijn aan Jilster.

SAMEN

De toegang tot en het gebruik van ons platform is open en gratis. Dat geldt ook voor Jilster als geheel. Het is de essentie van het toegankelijk maken van mooi design voor iedereen. Het is het meest ongrijpbare deel van Jilster. Het bevat openheid, humor, ongedwongen, rauw en openhartig.

VRIJ

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.