Pamela's vijfjarige reis bij Jilster gevat in een tijdschrift

Pamela Pietersz (30), ons marketing pareltje, heeft besloten de vleugels uit te slaan. Het is alweer even geleden dat ze hier de deur achter zich dichttrok. In de laatste weken voor haar vertrek zijn we bezig geweest met het maken van een afscheidsglossy. Een tijdschrift waarin we haar vijfjarige reis bij Jilster hebben vastgelegd.

Geheime samenwerking

Ook tijdens kantooruren werd er stiekem aan het tijdschrift ‘OK, DOEI’ gewerkt. De pagina’s werden binnen het team onderverdeeld. Iedereen mocht zijn of haar pagina’s zelf invullen met tekst en foto’s. De één schreef een column, de ander maakte een overzicht van Pamela’s favoriete series en photoshopte haar op foto’s naast bekende acteurs en actrices. De overgebleven pagina’s werden door het management van Jilster gevuld met zakelijke (sollicitatie)brieven, foto’s van teamuitjes, behaalde successen van het bedrijf, enzovoorts. De inhoud van het tijdschrift is hierdoor zeer uiteenlopend geworden en dat maakt het extra leuk om ‘m door te bladeren!

Persoonlijke bedankjes

We lieten achterin het tijdschrift ruimte over voor persoonlijke bedankjes en lieve wensen. Ieder van ons mocht een paar laatste woorden aan Pamela kwijt. Wat voor invloed heeft ze gehad binnen het bedrijf en wat heeft ze voor ieder van ons betekend als collega, maar ook als mens.

Wist je dat?

Nu hebben we wel één belangrijk aspect onbesproken gelaten, namelijk dat het tijdschrift, dít tijdschrift, is gemaakt met het nieuwe ontwerpprogramma van Jilster. Het is het allereerste tijdschrift dat hiermee is gemaakt. Fantastisch toch?

Ondertussen hebben we al een hoop mooie tijdschriften voorbij zien komen die met de nieuwe editor zijn gemaakt. Hier zijn we erg blij mee!

Wil jij ook aan de slag in het vernieuwde ontwerpprogramma? Klik dan hier