verjaardagscadeau hoera tijdschrift voorbeeld

VERJAARDAGSCADEAU

Op zoek naar een uniek verjaardagscadeau? Denk eens aan een zelfgemaakte glossy. Leuk voor jong en oud!

SARAH & ABRAHAM

Geef samen met je familie en vrienden een tijdschrift cadeau aan de jarige die binnenkort Sarah of Abraham gaat zien.

Persoonlijk cadeau maken:
Zoek je een persoonlijk
verjaardagscadeau?

Een bijzonder en persoonlijk cadeau, daar ben je naar op zoek! Wat dacht je van een zelfgemaakt tijdschrift als persoonlijk cadeau? Met Jilster is dat eenvoudig te maken. Maak gratis een account aan en probeer het vrijblijvend uit. Begin direct met een nieuw tijdschrift en bewerk de pagina’s precies zoals jij wilt.

In Jilster kun je ook met anderen samenwerken aan een tijdschrift. Nodig familie en vrienden uit om één (of meerdere) pagina’s op te maken. Geef een persoonlijk cadeau aan je vriendin die 40 wordt,  je vriend die binnenkort Abraham gaat zien of je moeder die haar 75ste verjaardag viert.

Wil je graag een persoonlijk verjaardagscadeau maken, maar je weet nog niet wat? Denk dan eens aan een mooi en persoonlijk tijdschrift als cadeau!

persoonlijk cadeau tijdschrift glossy eigen magazine maken hoera sjabloon

Hoe ziet een persoonlijk cadeau
tijdschrift eruit?

Je bepaalt zelf hoe het persoonlijk cadeau tijdschrift eruit ziet. De persoonlijk cadeau glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Waarom maak je een tijdschrift
als persoonlijk cadeau?

Enkele voordelen van Jilster op een rij:

 • EENVOUDIG

  Jilster is makkelijk in gebruik, waardoor het maken van een tijdschrift voor iedereen toegankelijk is.

 • SAMENWERKEN

  Jilster biedt de mogelijkheid om samen aan een tijdschrift te werken. Nodig vrienden, familie en collega’s eenvoudig uit en je bent klaar om aan de slag te gaan.

 • PROFESSIONEEL DRUKWERK

  Wij hechten veel waarde aan jouw tijdschriften, daarom bieden wij verschillende uitvoeringen van hoge kwaliteit.

 • BESTELLEN VANAF 1 EXEMPLAAR

  Met Jilster zit je niet vast aan hoge oplages en kun je jouw tijdschrift al bestellen vanaf 1 exemplaar.

Onze klanten vertellen…

Tijdschrift verjaardag Loes

Een tijdschrift voor oma Loes

Lisanne Bos (21) heeft samen met haar moeder en tante voor haar oma’s 75ste verjaardag een tijdschrift gemaakt. De hele familie heeft er een bijdrage aan geleverd en oma Loes vindt het resultaat prachtig! Hoe het allemaal begon Het…
Klantverhaal Aurelie Verjaardagstijdschrift

40 jaar, gevierd in een tijdschrift!

Omdat haar beste vriendin veertig jaar werd, wilde Aurelie Lemeire haar met een bijzonder cadeau verrassen. Na wat zoeken op het internet kwam ze terecht op de website van Jilster. Ze begon direct met veel enthousiasme aan haar allereerste…

Vijf tips van een grafisch vormgever in spe

Onze stagiaire Elseline Grobben (19) studeert Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ze heeft voor de vijftigste verjaardag van haar moeder Jannette Grobben een tijdschrift gemaakt en haar dit cadeau gedaan. De afgelopen…

Een eigen glossy als persoonlijk cadeau:
persoonlijker kan het bijna niet!

In de afbeeldingen hierboven heb je al kunnen zien hoe jouw tijdschrift als persoonlijk cadeau er gedrukt uit komt te zien. De inhoud van jouw tijdschrift bepaal je natuurlijk helemaal zelf!

Kies ervoor om de pagina’s helemaal zelf op te maken, upload een pdf als achtergrond of maak gebruik van sjablonen als hulpmiddel. Ook deze kun je natuurlijk naar eigen smaak invullen en aanpassen. Upload je eigen foto’s en afbeeldingen en voeg zelf teksten toe. Nodig familie en vrienden uit om samen te werken aan het tijdschrift. Zo wordt het tijdschrift nóg persoonlijker!

Een zelfgemaakt tijdschrift als uniek en persoonlijk cadeau, met zelf geschreven teksten en persoonlijke foto’s en afbeeldingen.

Cadeau maken in 3 stappen:
hoe maak je dan zo’n tijdschrift
als persoonlijk cadeau?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het tijdschrift
maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
 • Stap 1

  Maak gratis een account aan en probeer Jilster vrijblijvend uit. Ook een online magazine maken is gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt.

 • Stap 2

  Start een nieuw tijdschrift en bedenk of je het tijdschrift alleen wilt gaan maken of samen met anderen. Als je samen wilt werken aan het tijdschrift, nodig dan vrienden, familie en/of collega’s uit om ook één of meer pagina’s te vullen.

 • Stap 3

  Ga aan de slag door de pagina’s één voor één te bewerken. Een zelfgemaakt tijdschrift als persoonlijk cadeau maak je bij Jilster helemaal zoals je zelf wilt. Je zult het tijdschrift beetje bij beetje zien groeien. Is iedereen klaar? Plaats dan je bestelling (vanaf één exemplaar) en laat het tijdschrift of boek thuis bezorgen.

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!