• verjaardag

  Pak eens extra uit bij het behalen van een bijzondere leeftijd en geef een persoonlijke glossy cadeau!

  LEES MEER
 • afscheid collega

  Maak samen met je collega’s een tijdschrift vol leuke anekdotes, verhalen van de werkvloer, complimentjes en bedankjes.

  LEES MEER
 • onderwijs

  Maak samen met je klasgenoten, leerlingen en docenten een tijdschrift voor school. Van basisschool tot universiteit!

  LEES MEER
 • huwelijk

  Een zelfgemaakte glossy is leuk als huwelijksgeschenk, maar ook als cadeau voor het zilveren of gouden huwelijk!

  LEES MEER
 • zakelijk

  Het promoten van je bedrijf wordt nu nòg makkelijker met Jilster. Laat je bedrijfspromotie drukken of deel deze online.

  LEES MEER

Persoonlijk cadeau maken:
Zoek je een persoonlijk
verjaardagscadeau?

Een bijzonder en persoonlijk cadeau, daar ben je naar op zoek! Wat dacht je van een zelfgemaakt tijdschrift als persoonlijk cadeau? Met Jilster is dat eenvoudig te maken. Maak gratis een account aan en probeer het vrijblijvend uit. Begin direct met een nieuw tijdschrift en bewerk de pagina’s precies zoals jij wilt.

In Jilster kun je ook met anderen samenwerken aan een tijdschrift. Nodig familie en vrienden uit om één (of meerdere) pagina’s op te maken. Geef een persoonlijk cadeau aan je vriendin die 40 wordt,  je vriend die binnenkort Abraham gaat zien of je moeder die haar 75ste verjaardag viert.

Wil je graag een persoonlijk verjaardagscadeau maken, maar je weet nog niet wat? Denk dan eens aan een mooi en persoonlijk tijdschrift als cadeau!

persoonlijk cadeau tijdschrift glossy eigen magazine maken hoera sjabloon

Hoe ziet een persoonlijk cadeau
tijdschrift eruit?

Je bepaalt zelf hoe het persoonlijk cadeau tijdschrift eruit ziet. De persoonlijk cadeau glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Gehecht tijdschrift

jilster tijdschrift mat

Gelijmde glossy

tijdschrift gelijmd voorbeeld

Boek

uitvoering jilster hardcover

Waarom maak je een tijdschrift
als persoonlijk cadeau?

Enkele voordelen van Jilster op een rij:

 • EENVOUDIG

  Jilster is makkelijk in gebruik, waardoor het maken van een tijdschrift voor iedereen toegankelijk is.

 • SAMENWERKEN

  Jilster biedt de mogelijkheid om samen aan een tijdschrift te werken. Nodig vrienden, familie en collega’s eenvoudig uit en je bent klaar om aan de slag te gaan.

 • PROFESSIONEEL DRUKWERK

  Wij hechten veel waarde aan jouw tijdschriften, daarom bieden wij verschillende uitvoeringen van hoge kwaliteit.

 • BESTELLEN VANAF 1 EXEMPLAAR

  Met Jilster zit je niet vast aan hoge oplages en kun je jouw tijdschrift al bestellen vanaf 1 exemplaar.

Onze klanten vertellen…

Relatie-magazine van Kwik Events

Vroeger is passé Vroeger is tot 11 maart 2020. Die avond ging ik naar de kroeg met vrienden, iedereen kreeg drie zoenen bij het afscheid en we spraken voor de week erna weer af. Diezelfde dag hadden we met KWIK Events & Relatiemarketing…

Tijdschriften voor de Franse taal bij het Rhizo Lyceum

Mathilde Vangeel is docente Frans op het Rhizo Lyceum te Kortrijk. Al zeven jaar maken de studenten - van circa 17 jaar - een magazine in de makerspace van Jilster om te laten zien hoe zij de franse taal beheersen. Het medium helpt de studierichting…

Glossy Griekse bruiloft

Een hagelwit strand met uitzicht op de kristalblauwe zee en badend in de Griekse zonneschijn. Klinkt als een sprookje toch? Voor dit stel werd hun sprookje werkelijkheid. Ze trouwden vorig jaar zomer aan het strand in Griekenland en kregen…

Een eigen glossy als persoonlijk cadeau:
persoonlijker kan het bijna niet!

In de afbeeldingen hierboven heb je al kunnen zien hoe jouw tijdschrift als persoonlijk cadeau er gedrukt uit komt te zien. De inhoud van jouw tijdschrift bepaal je natuurlijk helemaal zelf!

Kies ervoor om de pagina’s helemaal zelf op te maken, upload een pdf als achtergrond of maak gebruik van sjablonen als hulpmiddel. Ook deze kun je natuurlijk naar eigen smaak invullen en aanpassen. Upload je eigen foto’s en afbeeldingen en voeg zelf teksten toe. Nodig familie en vrienden uit om samen te werken aan het tijdschrift. Zo wordt het tijdschrift nóg persoonlijker!

Een zelfgemaakt tijdschrift als uniek en persoonlijk cadeau, met zelf geschreven teksten en persoonlijke foto’s en afbeeldingen.

Cadeau maken in 3 stappen:
hoe maak je dan zo’n tijdschrift
als persoonlijk cadeau?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het tijdschrift
maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding 25 jaar getrouwd
 • Stap 1

  Maak gratis een account aan en probeer Jilster vrijblijvend uit. Ook een online magazine maken is gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt.

 • Stap 2

  Start een nieuw tijdschrift en bedenk of je het tijdschrift alleen wilt gaan maken of samen met anderen. Als je samen wilt werken aan het tijdschrift, nodig dan vrienden, familie en/of collega’s uit om ook één of meer pagina’s te vullen.

 • Stap 3

  Ga aan de slag door de pagina’s één voor één te bewerken. Een zelfgemaakt tijdschrift als persoonlijk cadeau maak je bij Jilster helemaal zoals je zelf wilt. Je zult het tijdschrift beetje bij beetje zien groeien. Is iedereen klaar? Plaats dan je bestelling (vanaf één exemplaar) en laat het tijdschrift of boek thuis bezorgen.

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.