Voorbeeld portfolio magazine 1

Val op met een uniek portfolio magazine

Wil jij opvallen binnen je huidige team? Zoek jij naar ander werk? Het draait allemaal om jezelf creatief presenteren Over opvallen tussen alle anderen en jezelf op een authentieke manier laten shinen.

Laat zien wie je bent

Maak zelf een magazine als portfolio waarin je jezelf of je creaties weergeeft. In een tijdschrift kun je jouw persoonlijke stijl kwijt. Het is een reflectie op jezelf. Je laat zien wie je bent en wat je passie en stijl is. Je kan ook beschrijven wat voor soort werk je graag doet en voor welke opdrachtgevers je hebt gewerkt. Een tijdschrift neem je gemakkelijk overal mee naar toe en je kunt dit als een visitekaartje achterlaten bij je (potentiële) opdrachtgevers.

Waarom is een portfolio belangrijk?

Als freelancer kun je eigenlijk niet zonder portfolio. Begin je net als zelfstandige? Zorg er dan voor dat je zo snel mogelijk een portfolio opbouwt, ook al is het misschien door een aantal gratis opdrachten. Een portfolio hoeft namelijk niet alleen maar projecten te bevatten die betaald zijn. Met een portfolio zeg je eigenlijk: ‘hé, hier ben ik en dit is wat ik kan’. 

  • Je toont je expertise. 
  • Je laat zien voor welke opdrachtgevers je al hebt gewerkt. 
  • Je kunt laten zien welke soort opdrachten en branches je interessant vindt. 
  • Je kunt precies laten zien hoe en wat je hebt gedaan. 

Art is inside of you,
express yourself

Wij laten jou stralen! Om het je gemakkelijk te maken hebben we portfolio templates waar je uit kan kiezen. Geef je cv een boost en maak gegarandeerd een sterke indruk.