• Poster afdrukken

  Pak eens extra uit en laat de cover van je tijdschrift als poster afdrukken!

 • Fotocollage

  Verzamel je mooiste foto’s en voeg ze samen in een fotocollage. Een zelfgemaakte poster is leuk voor in huis!

 • Poster presentatie

  Denk eens aan een presentatie in de vorm van een poster. Geschikt voor school èn zakelijke doeleinden!

 • Persoonlijk cadeau

  Maak zelf, of samen met je collega’s, een poster en maak het afscheid van een collega onvergetelijk.

 • Promotiemateriaal

  Met Jilster heb je je promotiemateriaal makkelijk zelf in de hand. Kies uit 6 verschillende posterformaten!

Laat je eigen poster afdrukken met Jilster

Met Jilster maak je eenvoudig samen of alleen een gepersonaliseerde poster online. Je kunt een poster maken voor je bedrijf, als cadeau voor iemand, voor jezelf of ter ondersteuning bij een schoolpresentatie. Wil je een poster laten drukken of een foto op poster afdrukken? Laat je poster afdrukken in hoge drukkwaliteit. Maak een account aan en ga direct aan de slag.

poster overzicht prijzen jilster online poster maken

Kies uit 6 verschillende formaten!

Wil je een poster laten afdrukken? Bewerk dan alleen de voorpagina van je tijdschrift. Je kunt je poster laten drukken in zes verschillende formaten: A0, A1, A2, A3, A3++ en A4. Zo is er altijd een formaat die past bij de gelegenheid. Alle posters zijn te bestellen vanaf één exemplaar.

Prijzen

Bekijk prijzen

A0 formaat: 24,95 euro (1189×841 mm)
A1 formaat: 19,95 euro (841×594 mm)
A2 formaat: 14,95 euro (594×420 mm)
A3++ formaat: 8,95 euro (500×350 mm)
A3 formaat: 7,95 euro (420×297 mm)
A4 formaat: 5,95 euro (210×297 mm)

De prijs is inclusief 21% btw en verzendkosten.

Levertijden

Bekijk levertijden

A0, A1 en A2: 4 werkdagen.
A3++, A3 en A4: 3 werkdagen.

icon verzamelen

Stap 1: Verzamel

Eigen poster afdrukken? Verzamel foto’s en teksten die passen bij je onderwerp en doe ideeën op over de invulling en opmaak van je poster. Met Jilster kun je een poster maken voor elke gelegenheid.

icon samenwerken

Stap 2: Werk samen

Wie ga je uitnodigen? Je kunt familie, vrienden en collega’s eenvoudig een uitnodiging sturen om samen te werken aan de poster. Iedereen kan zelf foto’s en teksten toevoegen aan de poster.

icon bewerken

Stap 3: Bewerk

Bewerk alleen de voorpagina om een poster te maken. Voeg je foto’s en teksten toe of maak gebruik van sjablonen. Helemaal klaar? Dan kun je de poster laten afdrukken.

icon bestellen

Stap 4: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je de bestelling gaan plaatsen. Kies uit verschillende formaten en laat je poster thuis bezorgen. Je poster wordt binnen 3 á 4 werkdagen thuis geleverd.

Met het online ontwerpprogramma kun je overal aan de slag!

Nadat je vrijblijvend een account hebt aangemaakt kun je direct aan de slag met het maken van je poster. Het online ontwerpprogramma van Jilster is overal beschikbaar en heel toegankelijk. Je hebt geen ervaring nodig om een mooie poster te maken.

Je eigen poster laten drukken met Jilster is heel makkelijk: voeg je eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze.  Je kunt ook gebruik maken van verschillende sjablonen, achtergronden en clip-arts die beschikbaar zijn in het ontwerpprogramma of een pdf-bestand uploaden. Zo kun je zelf poster afdrukken zoals jij dat wilt!

De mogelijkheden zijn eindeloos

 • Maak een babyposter

  Een foto poster afdrukken voor je kind of als origineel kraamcadeau. Verwelkom een pasgeboren baby in de familie. Op een babyposter worden de geboortegegevens getoond. Laat de poster afdrukken en hang deze aan de muur in de kinderkamer.

 • Een poster voor het koppel samen

  Foto poster afdrukken? Verras het kersverse bruidspaar of je echtgenoot met een leuke fotocollage. Benoem de belangrijkste gegevens van de bruiloft en laat het geheel als poster afdrukken.

 • Posterpresentatie

  Met een poster kun je op een originele en creatieve wijze je boodschap overbrengen op je publiek. Zelf poster afdrukken? Het is ook mogelijk om een 300dpi pdf van je pagina te bestellen. Dan kun je het drukwerk van de poster zelf regelen.

 • Fotocollage maken

  Bij Jilster kun je je eigen foto poster afdrukken. Maak een fotocollage van je mooiste foto’s, bijvoorbeeld voor aan de muur of als cadeau. Je kunt ook één mooie foto op poster afdrukken.

Bekijk onze handige tips & tricks voor inspiratie
over de opmaak van je poster!

Een poster maken online
in 5 stappen!

Wil jij je muren sieren met een zelfgemaakte poster, een poster maken ter ondersteuning van een evenement of een persoonlijke poster als cadeau geven? Met het online ontwerpprogramma van Jilster heb je in 5 eenvoudige stappen je zelfgemaakte poster(s) al in huis. Wil je het drukwerk van de poster liever zelf regelen? Het is ook mogelijk om een hoge resolutie pdf (300dpi)van de voorpagina te bestellen.

Zo werkt het: In onze handleiding laten we je precies zien hoe je je eigen poster online kunt maken. Vergeet niet om rekening te houden met de belangrijke aandachtspunten.

 • Stap 1

  Maak vrijblijvend een account aan bij Jilster en start een nieuw tijdschrift om aan je poster te beginnen. Voor het maken van een poster hoef je alleen de voorpagina te bewerken.

 • Stap 2

  Nadat je een nieuw tijdschrift hebt aangemaakt kun je aan de slag met je poster. Selecteer de voorpagina en klik op ‘bewerken’ om het online ontwerpprogramma te openen.

 • Stap 3

  In het online ontwerpprogramma kun je je poster helemaal opmaken zoals jij dat wilt. Voeg je eigen foto’s en teksten toe of upload een pdf-bestand. In het programma vind je verschillende sjablonen en clip-arts die je gratis kunt gebruiken voor je poster. Vergeet niet om je voortgang regelmatig op te slaan.

 • Stap 4

  Controleer of je rekening hebt gehouden met de belangrijke aandachtspunten, zoals de snijlijnen en aanbevolen marges. Is je poster klaar om besteld te worden? Klik dan op ‘gereed maken’. De poster wordt dan omgezet naar hoge kwaliteit.

 • Stap 5

  Is je poster gereed? Dan kun je je poster gaan bestellen. Kies het aantal posters dat je wilt bestellen en de gewenste uitvoering. Je poster wordt binnen 3 à 4 werkdagen thuis geleverd.

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het zelf poster afdrukken en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Zelf poster afdrukken en op zoek naar inspiratie? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van je eigen poster.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.