• Persoonlijk cadeau

  Pak eens extra uit bij het behalen van een bijzondere leeftijd en geef een persoonlijke poster cadeau!

 • Fotocollage

  Verzamel je mooiste foto’s en voeg ze samen in een fotocollage. Een zelfgemaakte poster is leuk voor in huis!

 • Poster presentatie

  Denk eens aan een presentatie in de vorm van een poster. Geschikt voor school èn zakelijke doeleinden!

 • Persoonlijk cadeau

  Maak zelf, of samen met je collega’s, een poster en maak het afscheid van een collega onvergetelijk.

 • Promotiemateriaal

  Met Jilster heb je je promotiemateriaal makkelijk zelf in de hand. Kies uit 6 verschillende posterformaten!

Eigen poster ontwerpen

en poster printen met Jilster?

Met Jilster kun je samen met anderen of zelf poster ontwerpen en die poster printen. Maak een account aan en ga direct aan de slag. Zelf poster ontwerpen is niet alleen heel leuk, maar ook inzetbaar voor veel verschillende doeleinden. Je kunt een poster printen voor je bedrijf, als cadeau voor iemand, voor jezelf (leuk voor in huis!), als posterpresentatie en ga zo maar door!

poster overzicht prijzen jilster online poster maken

Kies uit 6 verschillende formaten!

Wil je een eigen poster ontwerpen online? Bewerk dan alleen de voorpagina van je tijdschrift. Je kunt voor het bestellen van je poster kiezen uit zes verschillende formaten: A0, A1, A2, A3, A3++ en A4. Zo is er altijd een formaat die past bij de gelegenheid. Alle posters zijn te bestellen vanaf één exemplaar.

Prijzen

Bekijk prijzen

A0 formaat: 24,95 euro (1189×841 mm)
A1 formaat: 19,95 euro (841×594 mm)
A2 formaat: 14,95 euro (594×420 mm)
A3++ formaat: 8,95 euro (500×350 mm)
A3 formaat: 7,95 euro (420×297 mm)
A4 formaat: 5,95 euro (210×297 mm)

De prijs is inclusief 21% btw en verzendkosten.

Levertijden

Bekijk levertijden

A0, A1 en A2: 4 werkdagen.
A3++, A3 en A4: 3 werkdagen.

icon verzamelen

Stap 1: Verzamel

Wat voor poster ga je maken? Verzamel foto’s en teksten die passen bij je onderwerp en doe ideeën op over de invulling en opmaak van je poster. Met Jilster kun je een poster maken voor elke gelegenheid.

icon samenwerken

Stap 2: Werk samen

Wie ga je uitnodigen? Je kunt familie, vrienden en collega’s eenvoudig een uitnodiging sturen om samen te werken aan de poster. Iedereen kan zelf foto’s en teksten toevoegen aan de poster.

icon bewerken

Stap 3: Bewerk

Nu kun je echt aan de slag. Bewerk alleen de voorpagina om een poster te maken. Voeg je foto’s en teksten toe en bewerk je poster helemaal zoals jij dat wilt. Je kunt ook gebruik van handige sjablonen.

icon bestellen

Stap 4: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je de bestelling gaan plaatsen. Kies uit verschillende formaten en laat je poster thuis bezorgen. Je poster wordt binnen 3 á 4 werkdagen thuis geleverd.

Ontwerp je eigen poster met het online ontwerpprogramma

Nadat je vrijblijvend een account hebt aangemaakt kun je direct aan de slag en kun je jouw poster ontwerpen. Het online ontwerpprogramma van Jilster is overal beschikbaar en heel toegankelijk. Je hebt geen ervaring nodig om een zelf een mooie poster te ontwerpen.

Een eigen poster ontwerpen online met Jilster is heel makkelijk: voeg je eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze.  Je kunt ook gebruik maken van verschillende sjablonen, achtergronden en clip-arts die beschikbaar zijn in het ontwerpprogramma of een pdf-bestand uploaden. Zo kun je jouw poster ontwerpen en jouw poster printen zoals jij dat wilt. Ontwerp je eigen poster.

De mogelijkheden zijn eindeloos

In het online ontwerpprogramma van Jilster kun je zelf online poster ontwerpen, maar het is ook mogelijk om een pdf-bestand te plaatsen. Net als een tijdschrift of boek is een poster heel geschikt voor verschillende doeleinden. Zo kun je eenvoudig zelf de promotie van je bedrijf of organisatie in de hand houden of een poster maken voor een schoolopdracht of presentatie. Zelf een poster ontwerpen is ook heel leuk als persoonlijk cadeau, bijvoorbeeld voor een verjaardag of een huwelijk, of voor in huis!

Heb je al een tijdschrift of boek gemaakt als cadeau?
Dan is het erg leuk om een poster van de cover erbij te bestellen.

Bekijk onze handige tips & tricks voor inspiratie
over de opmaak van je poster!

Online poster ontwerpen
in 5 stappen

Wil jij je muren sieren met een zelfgemaakte poster, een poster maken ter ondersteuning van een evenement of een persoonlijke poster als cadeau geven? Met het online ontwerpprogramma van Jilster kun je in 5 eenvoudige stappen je eigen poster ontwerpen en printen. Wil je het drukwerk van de poster liever zelf regelen? Het is ook mogelijk om een hoge resolutie pdf (300dpi)van de voorpagina te bestellen.

Zo werkt het: In onze handleiding laten we je alles zien over online poster ontwerpen. Vergeet niet om rekening te houden met de belangrijke aandachtspunten.

 • Stap 1

  Maak vrijblijvend een account aan bij Jilster en start een nieuw tijdschrift om aan je poster te beginnen. Voor het maken van een poster hoef je alleen de voorpagina te bewerken.

 • Stap 2

  Nadat je een nieuw tijdschrift hebt aangemaakt kun je aan de slag met je poster. Selecteer de voorpagina en klik op ‘bewerken’ om het online ontwerpprogramma te openen.

 • Stap 3

  In het online ontwerpprogramma kun je je poster helemaal opmaken zoals jij dat wilt. Voeg je eigen foto’s en teksten toe of upload een pdf-bestand. In het programma vind je verschillende sjablonen en clip-arts die je gratis kunt gebruiken voor je poster. Vergeet niet om je voortgang regelmatig op te slaan.

 • Stap 4

  Controleer of je rekening hebt gehouden met de belangrijke aandachtspunten, zoals de snijlijnen en aanbevolen marges. Is je poster klaar om besteld te worden? Klik dan op ‘gereed maken’. De poster wordt dan omgezet naar hoge kwaliteit.

 • Stap 5

  Is je poster gereed? Dan kun je je poster gaan bestellen. Kies het aantal posters dat je wilt bestellen en de gewenste uitvoering. Je poster wordt binnen 3 à 4 werkdagen thuis geleverd.

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.