• Prijzen

  Het werken met Jilster is gratis en zonder verplichtingen. Je betaalt alleen voor het product dat je wilt ontvangen.

  AAN DE SLAG!

Bereken eenvoudig de prijs van
je tijdschrift of boekVolumekorting bij hogere oplage

Met onze prijscalculator bereken je precies wat jouw tijdschrift of boek gaat kosten. Zo hoef je nooit voor verassingen komen te staan! De kosten van een tijdschrift of boek hangen af van de gekozen uitvoering, het aantal pagina’s en de oplage. Hoe meer je bestelt, hoe lager de prijzen per tijdschrift of boek zijn.Proefexemplaar

De kosten van een proefexemplaar is de prijs per tijdschrift of boek bij een oplage van 100 stuks. Als je in de bovenstaande calculator bij ‘gewenst aantal tijdschriften’ 100 invult en het aantal pagina’s van je tijdschrift, verschijnen de kosten van het proefexemplaar. Een proefexemplaar heeft op elke pagina een transparant watermerk.Pdf

Het is mogelijk om een lage kwaliteit pdf (72 dpi) te bestellen van je hele tijdschrift voor €3.95. Je kunt ook een pdf-bestand van alleen de voorpagina (cover) bestellen in hoge kwaliteit (300 dpi). De kosten hiervoor bedragen €4.95.Poster

A0 formaat (1189×841 mm): €24,95
A1 formaat (841×594 mm): €19,95
A2 formaat (594×420 mm): €14,95
A3++ formaat (500×350 mm): €8,95
A3 formaat (420×297 mm): €7,95
A4 formaat (420×297 mm): €5,95

De prijs is inclusief 21% btw en verzendkosten.

Wat bepaalt de kosten van je tijdschrift?Het werken met Jilster is kosteloos en zonder verplichtingen. Je betaalt alleen op het moment dat je een tijdschrift, boek, pdf-bestand of poster bestelt. De kosten van je tijdschrift of boek worden echter bepaald door een aantal factoren. We hebben ze hiernaast voor je op een rijtje gezet.

 • De uitvoering van je tijdschrift

  Afhankelijk van het aantal pagina’s kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen.

 • Het aantal pagina’s

  Je kunt een tijdschrift maken van minimaal 4 tot maximaal 120 pagina’s.

 • De oplage

  Je kunt je tijdschrift of boek al bestellen vanaf één exemplaar.

 • De verzendmethode

  Naast de reguliere verzendmethode van PostNL, kun je ook kiezen voor garantieverzending met TNT Express.

Maak gebruik van onze levertijdcalculator, zodat
je het tijdschrift op tijd in huis hebt!

Kies uit verschillende uitvoeringenDe prijs van je tijdschrift of boek is afhankelijk van de uitvoering die je kiest. Afhankelijk van het aantal pagina’s kun je kiezen uit verschillende tijdschrift-uitvoeringen of een uitvoering als boek. Zo heb je altijd de juiste uitvoering die past bij de gelegenheid. In deze video laten we je de verschillende uitvoeringen zien. Alle uitvoeringen zijn bestelbaar vanaf één exemplaar.
1

Gelijmd tijdschrift met een glanzende omslag

2

Boek met een harde kaft

3

Geniet tijdschrift met een glanzende omslag

4

Geniet tijdschrift met een matte omslag* Bestellingen vóór 12:00 uur worden dezelfde dag in productie genomen. Bestel op tijd. Houd rekening met een mogelijke vertraging bij de bezorging.

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.