SCHOOLOPDRACHT

Een tijdschrift maken betekent creatief en vakinhoudelijk bezig zijn. Een uitdagende manier om samen te werken aan een schoolopdracht!

AFSCHEID GROEP 8

Maak het afscheid van de basisschool onvergetelijk met een zelfgemaakte glossy. Leuk voor nu èn later!

VERSLAG & SCRIPTIE

Val extra op bij je docenten door je stageverslag of scriptie een professionele uitstraling te geven!

PORTFOLIO

Een tijdschrift is een uniek èn leuk middel om anderen kennis te laten maken met jou als persoon.

Laat jouw profielwerkstuk onderwerp
drukken als tijdschrift of boek!

Ben je op zoek naar een profielwerkstuk onderwerp voor je eindexamen havo of vwo? Dan geven wij je graag wat tips! Ook kun je met Jilster eenvoudig zelf een tijdschrift of boek kan maken van je profielwerkstuk. Zo maak je nog meer indruk met jouw profielwerkstuk!

Heb je een profielwerkstuk onderwerp gevonden? Ga dan aan de slag in het online programma van Jilster. Maak je eigen pws tijdschrift of boek! Maak gratis een account aan en probeer het direct uit.

Met een mooie vormgeving scoor je zeker extra punten. Een tijdschrift of boek van je profielwerkstuk onderwerp valt op en laat aan je leraar zien dat je er je best voor hebt gedaan!

Hoe ziet een profielwerkstuk
gedrukt door Jilster eruit?

Je bepaalt zelf hoe het profielwerkstuk er als tijdschrift of boek uit laat zien. Het profielwerkstuk kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Onze klanten vertellen…

 

stoer enzo tijdschrift glossy

Glossy als schoolopdracht: De STOERenzo

Drie leerlingen aan de Winkler Prins havo in Veendam kregen in havo-4 de opdracht om een onderzoek te doen naar een zelf te kiezen onderwerp. Ze besloten een tijdschrift te maken.

Lees meer >

Fotomuur afscheid groep 8 tijdschrift glossy

Afscheidsglossy groep 8 ‘Dag we gaan!’

Super leuke herinneringen voor later. Anneke Boek vertelt hoe zij het maken van een afscheidsglossy heeft aangepakt en deelt haar tips! Josephine: “Als ik in het boek kijk, geeft het leuke herinneringen. Nu ik in de brugklas zit, zie ik hoe wij in korte tijd al zijn veranderd.”

Lees meer >

winnende tijdschriften havo unic

Havoleerlingen van UniC enthousiast over het maken van een tijdschrift

Om het schrijfonderwijs binnen het vak Nederlands aantrekkelijker te maken, heeft UniC – een eigentijdse havo en vwo in Utrecht – een nieuwe lesaanpak geïntroduceerd. Anna Brouwer, docent Nederlands, liet havo-leerlingen in groepjes een tijdschrift maken.

Lees meer >

Een profielwerkstuk met een
professionele uitstraling

Als je wilt dat je profielwerkstuk er echt professioneel uit gaat zien, dan kun je kiezen voor Jilster. Maak gratis een account aan en begin direct aan jouw tijdschrift of boek. Heb je alle teksten al geschreven in Word? Kopieer en plak deze eenvoudig in het online programma van Jilster.

Als je profielwerkstuk helemaal is vormgegeven, kun je jouw tijdschrift of boek bestellen en thuis laten bezorgen. Bestellen kan al vanaf 1 exemplaar. Wil je jouw profielwerkstuk liever online laten zien? Kies dan voor een online tijdschrift van Jilster. Je kunt ook een 72 dpi (lage resolutie) pdf van je tijdschrift bestellen of een 300 dpi (hoge resolutie) pdf  van je cover.

Handige Tip: Als je met z’n tweeën werkt is het altijd handig om een taakverdeling te maken. Zo weet je altijd wie waarvoor verantwoordelijk is. Met Jilster nodig je eenvoudig nog iemand uit om samen aan een profielwerkstuk te werken.

Profielwerkstuk onderwerp:
waarover ga jij je profielwerkstuk doen?

We geven je graag nog wat tips voor het vinden van
een een onderwerp voor je profielwerkstuk.

Ook handig: gratis online tijdschrift

Een online versie van je profielwerkstuk is gratis. Je kunt deze
online delen of de url van je pws naar de docent sturen.

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding

Meer dan 350.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!