We blikken terug op het jaar 2018. Een jaar van vernieuwing en samenwerking. In november hebben we ons nieuwe ontwerpprogramma gelanceerd. Veel van onze klanten zijn al overgestapt naar de moderne versie van Jilster. Ben jij al over?

Het Jilstervirus

We hebben ook dit jaar weer mooie tijdschriften voorbij zien komen. Ook zijn er nieuwe gebruikers bijgekomen die het Jilstervirus te pakken hebben gekregen. In totaal hebben we meer dan 60.000 tijdschriften over de hele wereld geleverd. Hier zijn we natuurlijk super trots op!

 

“Gelukkige mensen zijn niet vrijgeviger maar vrijgevige mensen zijn gelukkiger.”

Liefde in een tijdschrift

Er werden weer ontzettend veel tijdschriften vanuit school gemaakt, bijvoorbeeld als schoolopdracht of als afscheidscadeau voor groep 8. Ook zijn er ontzettend veel mensen blij gemaakt met een tijdschrift als verjaardags- of huwelijkscadeau. Dat kan ook bijna niet anders, want een tijdschrift wordt met zoveel liefde gemaakt.

Jilster in de toekomst

Wat we nog allemaal in petto hebben voor 2019? Dat is nog een verrassing! Blijf ons vooral volgen op social media. Ben je al lid van onze nieuwsbrief?

Namens het hele team van Jilster wensen we iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. We hopen jullie weer fris en fruitig terug te zien in het nieuwe jaar!

Proost! Op 2019!