Met Jilster kun je met meerdere mensen aan een magazine werken. Met je eigen redactieteam maak je een uniek tijdschrift of boek met eigen teksten en foto’s. Voor wie of wat je maar wilt. Leuk als cadeau bij jubilea, verjaardagen of bruiloften maar ook als groepsproject op scholen, verenigingen of bedrijven. 

Samenwerken in een redactieteam

Degene die de titel van een tijdschrift aanmaakt is de hoofdredacteur van het betreffende tijdschrift. Hij of zij kan vanuit de speciale redactieruimte anderen uitnodigen om samen te werken aan het vullen van het tijdschrift. Je kunt de pagina’s helemaal naar eigen wens vormgeven of gebruik maken van de gratis sjablonen, achtergronden en cliparts. Ook is het mogelijk om pdf-bestanden te importeren in het ontwerpprogramma van Jilster. Op die manier kun je ook pagina’s opmaken in externe (grafische) programma’s zoals Adobe Indesign en Microsoft Word. 

Kiezen uit verschillende uitvoeringen

De hoofdredactie verzorgt de eindredactie en kan de volgorde van de pagina’s wijzigen. Is alles naar wens dan bestelt de hoofdredacteur het tijdschrift. Het tijdschrift kan bestaan uit 4 of meer pagina’s. Bij het bestellen kan er worden gekozen uit verschillende uitvoeringen voor het drukken van een tijdschrift of boek. Wist je dat je met Jilster ook zelf een poster kunt maken?

Dus waar wacht je nog op? Een tijdschrift met Jilster is zo gemaakt! Leuk om samen te maken én leuk om samen te geven. Inspiratie nodig? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift. Daarnaast vind je veel handige informatie in onze handleiding.