Je bent uitgenodigd

Lees meer over samenwerken in Jilster met onze 3-delige serie: ‘samenwerken aan een tijdschrift’.

Deel 1. Samenwerken: Wat te verwachten
Deel 2. Samenwerken: Effectief communiceren
Deel 3. Samenwerken: Hou de vaart erin

Veelgestelde vragen

Je bent uitgenodigd (redacteur)

Ik ben uitgenodigd, maar ik zie het tijdschrift niet staan. Hoe kan dit?

Mogelijk heb je je account aangemaakt met een ander e-mailadres dan waarop je bent uitgenodigd. Vraag aan de hoofdredacteur of hij/ zij je opnieuw wilt uitnodigen op het e-mailadres waarop je een account hebt aangemaakt.

De andere mogelijkheid is dat de uitnodiging is verlopen. Je kunt de hoofdredacteur dan vragen je opnieuw uit te nodigen.

Wat gebeurt er als ik mijn pagina ga inleveren?

Als je helemaal klaar bent met het opmaken van jouw pagina, kan deze ingeleverd worden bij de hoofdredacteur. De pagina wordt dan (druk)gereed gemaakt. De hoofdredacteur kan het tijdschrift pas bestellen als iedereen zijn pagina heeft ingeleverd en alle pagina’s gereed zijn.

Na het inleveren kan je de pagina niet meer bewerken. Wil je nog iets aanpassen nadat je de pagina hebt ingeleverd? Vraag dan aan de hoofdredacteur of hij/zij de pagina opnieuw wilt vrijgeven.

Mijn pagina is ingeleverd, maar ik wil nog wat veranderen. Hoe doe ik dit?

Als je je pagina al hebt ingeleverd, dan kun je er niet meer aan werken. Vraag aan je hoofdredacteur of hij/zij je de pagina wilt vrijgeven. Nadat je de wijzigingen hebt aangebracht en je pagina klaar is, moet de pagina opnieuw ingeleverd worden.

Kan ik individueel met mensen overleggen in de redactie-chat?

Het is niet mogelijk om individueel met iemand te chatten. Alle redacteuren die toegang hebben tot het tijdschrift kunnen de berichten in de chatbox lezen.