SCHOOLOPDRACHT

Een tijdschrift maken betekent creatief en vakinhoudelijk bezig zijn. Een uitdagende manier om samen te werken aan een schoolopdracht!

AFSCHEID GROEP 8

Maak het afscheid van de basisschool onvergetelijk met een zelfgemaakte glossy. Leuk voor nu èn later!

VERSLAG & SCRIPTIE

Val extra op bij je docenten door je stageverslag of scriptie een professionele uitstraling te geven!

PORTFOLIO

Een tijdschrift is een uniek èn leuk middel om anderen kennis te laten maken met jou als persoon.

Scriptie schrijven:
jouw scriptie drukken als
tijdschrift of boek!

Wil je graag extra indruk maken op je docenten met jouw scriptie? Denk er dan eens aan om deze te laten drukken als een echt professioneel tijdschrift. Of laat het drukken als een écht boek in boekhandel kwaliteit! Snelhechters, ringbanden of lange rijen bij de copyshop zijn verleden tijd. Met Jilster maak je eenvoudig zelf je scriptie online en wordt het bij je thuisbezorgd als tijdschrift of boek.

Maak indruk op je leraren en docenten. Maak zelf een tijdschrift of boek als scriptie!

Scriptie maken tijdschrift cover voorbeeld

Zelf een scriptie maken als tijdschrift of boek:
hoe ziet dat eruit?

Wij drukken onze tijdschriften in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe jouw scriptie eruit ziet. Je scriptie kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Onze klanten vertellen…

 

stoer enzo tijdschrift glossy

Glossy als schoolopdracht: De STOERenzo

Drie leerlingen aan de Winkler Prins havo in Veendam kregen in havo-4 de opdracht om een onderzoek te doen naar een zelf te kiezen onderwerp. Ze besloten een tijdschrift te maken.

Lees meer >

Fotomuur afscheid groep 8 tijdschrift glossy

Afscheidsglossy groep 8 ‘Dag we gaan!’

Super leuke herinneringen voor later. Anneke Boek vertelt hoe zij het maken van een afscheidsglossy heeft aangepakt en deelt haar tips! Josephine: “Als ik in het boek kijk, geeft het leuke herinneringen. Nu ik in de brugklas zit, zie ik hoe wij in korte tijd al zijn veranderd.”

Lees meer >

winnende tijdschriften havo unic

Havoleerlingen van UniC enthousiast over het maken van een tijdschrift

Om het schrijfonderwijs binnen het vak Nederlands aantrekkelijker te maken, heeft UniC – een eigentijdse havo en vwo in Utrecht – een nieuwe lesaanpak geïntroduceerd. Anna Brouwer, docent Nederlands, liet havo-leerlingen in groepjes een tijdschrift maken.

Lees meer >

Scriptie maken?
Makkelijk en snel met Jilster!

Met het online programma van Jilster maak je snel en eenvoudig jouw scriptie. Vul je pagina’s met eigen teksten en afbeeldingen en laat deze drukken als een professioneel tijdschrift of boek. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen. Zo wordt jouw scriptie precies zoals je zelf wilt!

Het maken van een scriptie met Jilster is heel makkelijk. Maak gratis en vrijblijvend een account aan en probeer het uit! Kom je er even niet uit? Dan staat het Jilster team altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Scriptie maken in 3 stappen:
hoe maak je dan zo’n scriptie
tijdschrift of boek?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het scriptie maken
maken met Jilster.

Het is ook mogelijk om een PDF
bestand van je tijdschrift te bestellen!

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
  • Stap 1

    Maak gratis een account aan en probeer Jilster vrijblijvend uit. Ook het maken van een online magazine is helemaal gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift of boek bestelt.

  • Stap 2

    In het pagina-overzicht kun je de pagina’s helemaal bewerken zoals je zelf wilt. Ook is er een mogelijkheid om een PDF te uploaden en deze in het tijdschrift te plaatsen of gebruik te maken van sjablonen. Met Jilster is het ook mogelijk om je docent uit te nodigen in het tijdschrift, zodat hij/zij deze digitaal kan inzien. Dit doe je eenvoudig door een uitnodiging te sturen via een e-mail of door je scriptie online te delen.

  • Stap 3

    Ben je klaar met je scriptie? Bestel dan de gewenste exemplaren in druk en laat je scriptie als tijdschrift of boek thuis bezorgen! Je kunt zelfs een poster van de cover van je scriptie laten drukken!

Meer dan 350.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!