Service op maat

Om tot een mooi magazine te komen maak je veel gebruik van designers, fotografen, tekstschrijvers, redacteuren etc. Werk je met Jilster dan houd je dit proces zelf in de hand.
Jij kent de deadlines en weet wie je moet inschakelen om tot het mooiste resultaat te komen. Zo bespaar je tijd en geld (de overige 20 procent zijn drukwerkkosten). Hulp nodig? Steeds vaker wordt onze hulp ingeroepen om de kwaliteit te bewaken en de deadline te halen. Zo is “Service op Maat” ontstaan.

Wat is “Service op Maat” en hoe werkt het?

Je maakt gebruik van ons netwerk van professionals (redacteuren, designers etc.) die met Jilster werken. Zo win je tijd en wordt het eindresultaat nog mooier. Hiervoor neemt Jilster contact met je op om de “hulpvragen” in kaart te brengen en deadline te vernemen. Dezelfde dag nog ontvang je een voorstel. Na akkoord gaan wij aan de slag onder jouw supervisie. Bel of mail ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen (09.00 -17.00) op nummer: 085-1306800

Nog meer voordelen

Naast de tijdwinst door eigen regie, biedt Jilster je de volgende voordelen:
Volumekorting; al vanaf 2 stuks (zie hiervoor onze prijscalculator). Wat is “Service op Maat” en hoe werkt het? Voor oplagen boven de 250 stuks werken we met prijzen op maat (aantal pagina’s, dikte papier).
Geen voorraad; nooit tekort of teveel, omdat je bij Jilster vanaf één exemplaar kunt nabestellen.
Digitaal; met de gratis digitale versie verspreid je een magazine eenvoudig online.
Herdruk; met de digitale versie is deze, inclusief aanpassingen, zo gemaakt.

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.