Sinterklaas is weer in het land. Vieren jullie dit jaar ook weer pakjesavond met de familie? Bundel alle gedichten in het Grote Boek van Sinterklaas en ontvang je eigen exemplaar als boek of tijdschrift. Wie je als lootje hebt, dat blijft geheim. Nieuwsgierig? Bekijk de sjablonen die in het thema van Sinterklaas zijn opgemaakt en profiteer van de cashbackactie. 

Bestel je tijdschrift vóór 31 januari en ontvang 20% korting

Wil jij ook 20% korting op je tijdschrift ontvangen? Dat kan! Vul vóór 20 november de kortingsaanvraag in via https://www.jilster.nl/acties-new/. De korting is geldig tot 31 januari en wordt toegepast op het bedrag exclusief verzendkosten. 

Samen een Sinterklaasboek maken

Maak samen met familie en/of vrienden jullie eigen Sinterklaasboek waaruit je op 5 december kunt voorlezen. Spreek van tevoren met elkaar af wanneer jullie samenkomen om lootjes te trekken. Wanneer alle lootjes zijn verdeeld, krijgt iedereen een eigen pagina toegewezen om een zelfgeschreven gedicht en foto’s op te plaatsen. Wat weet je over de persoon die je als lootje hebt getrokken? Diegene heeft vast bepaalde kenmerken, hobby’s of eigenschappen waar hij of zij bekend om staat. Dat is een goed begin! Benoem ze in het tijdschrift en schrijf er een leuk stukje over. Je maakt al een tijdschrift vanaf 4 pagina’s.  

In het bedrijfsleven is het ook belangrijk om aandacht voor elkaar te hebben. Investeer daarom ook in teambuilding. Maak bijvoorbeeld een Sinterklaasboek met collega’s en leer elkaar beter kennen middels gedichten en foto’s. Klik hier voor meer informatie. Ho ho ho… Ik maak een kerstmagazine hoor!

Geen Sinterklaas dit jaar? Ben je meer een kersttype en verheug jij je nu al op het kerstdiner met familie en/of vrienden? Verdelen jullie de gerechten onderling om zo tot een uitgebreid kerstbuffet te komen? Bundel alle recepten in een kookblad. Maak tijdens het kerstdiner foto’s van de gerechten die worden geserveerd en probeer sfeer in je foto’s te brengen door iets karakteristieks van de avond mee te nemen in het beeld. Eventueel kan het kookblad of familie receptenboek worden aangevuld met persoonlijke verhalen over al die keren dat jullie samen aan tafel zaten tijdens Kerstmis. Je maakt al een kookblad vanaf 4 pagina’s.