Af en toe veren wij van het Jilsterteam op van onze bureaustoel als we weer een mooi mailtje krijgen. Zoals deze van Martijn Kraan, die samen met Nicole Ketelaar, Chris en Yvonne Velthausz de redactie vormde achter de AnneRoy.

‘Gejilsterd’

Klanten vertellen overhandiging glossy AnneRoy huwelijkscadeau Huwelijkskado tijdschrift

Martijn mailt: “Hierbij een foto van ons ‘jilstermoment’. In de afgelopen maanden zijn we met een aantal andere mensen druk geweest met het maken van een glossy voor het bruidspaar Anne en Roy. Of – zoals wij het omschreven – we hebben flink ‘gejilsterd’.” (Zie je onze mondhoeken al omkrullen?)

Groei

“De AnneRoy groeide in omvang van de aanvankelijk geplande 36 pagina’s uit naar eerst 48, daarna 56 en uiteindelijk 68 pagina’s!”, schrijft Martijn verder. “Enerzijds omdat er bijdragen binnen kwamen van de vele kennissen en vrienden van het bruidspaar, anderzijds omdat wij zeer enthousiast werden van het gebruiksgemak van Jilster.”

Uitleven

Het redactieteam had de taken goed verdeeld. Zo mailt Martijn: “Iedereen kon zich uitleven binnen zijn eigen specialisatie: van beeldbewerking tot paginaopmaak, van schrijven tot bladindeling. Het resultaat? De zeer gevarieerde glossy AnneRoy.”

Subliem

klanten-vertellen-tijdschrift-cover-anneroy

“We waren superblij toen we de glossy voor het eerst in handen hadden. Subliem drukwerk”, aldus de hoofdredacteur. “Vanaf dat moment was het aftellen tot de bruiloft, de dag waarop we het magazine zouden overhandigen.”

Sms-regen

En? Hoe werd de AnneRoy ontvangen? “Het bruidspaar was verrast en verheugd. De volgende dag bladerden ze thuis in alle rust door ‘hun’ blad. Toen realiseerden ze zich pas echt wat ze hadden gekregen. Het regende sms’jes! Vol ontroering en loftuitingen. De glossy is enorm in de smaak gevallen!”

Meer informatie: Maak zelf ook een huwelijkscadeau glossy!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie