Business Tijdschrift | Dat was ons 2020

Bedanken, succes en samenwerking waarderen …

Een uitdagend jaar nadert zijn einde. Eén ding kunnen alle bedrijven zeggen: dit was een bijzonder jaar. Een als geen tevoren. Sommige industrieën waren bijzonder geschokt, andere vochten zich erdoorheen en sommige bedrijven hadden zelfs meer te doen dan ooit tevoren. Hoe was het voor jullie?

Kijk terug, onthoud en documenteer.

Daarom is het nu misschien nog wel belangrijker dan ooit om aan het eind van het jaar terug te kijken en “bedankt” te zeggen tegen iedereen die een bijdrage geleverd heeft – of het nu gaat om B2B of B2C. Dit kan op een bijzonder waarderende en stijlvolle manier met een zelf ontworpen tijdschrift.

Creëer met een team een eigen tijdschrift dat een samenvatting geeft van het afgelopen jaar

Vele mogelijkheden voor een eigen tijdschrift

Of je nu tijdens kerstmis in plaats van formele kerstkaarten een speels en misschien wel humoristisch tijdschrift met kerstgroeten naar je klanten stuurt, of dat je liever een stijlvol minimalistisch tijdschrift ontwerpt waarin je de mijlpalen, speciale gebeurtenissen en de successen van je bedrijf documenteert – in de Jilster Editor vindt je gegarandeerd het juiste sjabloon die het voor jou gemakkelijk maakt.

Onze professioneel ontworpen sjablonen

In de Jilster Editor heb je toegang tot verschillende professioneel ontworpen sjablonen. Deze kun je gebruiken als basis voor het ontwerpen van uw tijdschrift met een jaaroverzicht. Of het nu gaat om B2B of B2C – hier heb je een grote keuze aan stijlen die gegarandeerd bij jouw doelgroep passen.

Eenvoudig en probleemloos werken in de Jilster Editor

Het ontwerpen van een eigen tijdschrift met een professionele uitstraling is helemaal niet zo moeilijk als het mooie resultaat uiteindelijk doet vermoeden. Beloofd! Maar de reactie van degenen die zo’n tijdschrift van jou ontvangen zal des te beter zijn. De Jilster Editor is een grafisch programma dat vele mogelijkheden biedt om een sjabloon aan te passen. Of je nu de kleuren van jouw bedrijf of jouw lettertype wilt aanvullen – het kost slechts een paar klikken en het resultaat is overtuigend. Probeer het maar eens. En dat kun je zonder problemen vanuit je eigen huis doen: want online kun je met z’n allen tegelijk aan jullie project werken. Het kan niet eenvoudiger!