Maak samen een mooie glossy
voor elke gelegenheid!

Maak een glossy voor
elke gelegenheid

Een tijdschrift is een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of een afscheid van een collega, maar is ook erg geschikt voor zakelijke doeleinden! Maak een tijdschrift voor je bedrijf, als schoolopdracht of als hulpmiddel in de zorg.

Geef een
persoonlijke glossy als
verjaardagscadeau!

Wil je graag een origineel verjaardagscadeau maken, maar je weet nog niet wat? Denk dan eens aan een mooi tijdschrift als verjaardagscadeau! Bijvoorbeeld aan je vriend die veertig wordt, je vriendin die binnenkort Sarah gaat zien of je moeder die haar 75ste verjaardag viert.

persoonlijk cadeau tijdschrift glossy eigen magazine maken hoera sjabloon

Maak het
huwelijk onvergetelijk
met een tijdschrift

Maak een glossy als origineel huwelijksgeschenk! Een eigen tijdschrift is een leuk en origineel huwelijkscadeau dat het bruidspaar enorm zal verrassen. Je kunt een glossy maken als trouwcadeau of als cadeau voor bijvoorbeeld een 25 jarig huwelijk of een gouden bruiloft.

Afscheid collega?
Geef samen een glossy
als cadeau!

Maak samen met je collega’s een afscheidstijdschrift. Een mooi cadeau voor je baas die bijvoorbeeld met pensioen gaat of voor je favoriete collega die een andere baan heeft gevonden. Een tijdschrift vol leuke anekdotes, verhalen van de werkvloer, complimentjes en bedankjes.

afscheidscadeau tijdschrift boek voorbeeld
Scriptie maken tijdschrift cover voorbeeld

Het maken van een
tijdschrift als lesmethode
in het onderwijs

Een tijdschrift maken betekent zowel creatief als vakinhoudelijk bezig zijn. Bij het maken van een tijdschrift komen verschillende vaardigheden kijken. Een leuke én uitdagende manier om samen te werken aan een schoolopdracht!

Eenvoudig je
bedrijfspromotie zelf in
de hand houden

Met Jilster kun je zelfstandig en makkelijk je eigen bedrijfspromotie maken, zoals een bedrijfsbrochure of een personeelsblad. Je kunt ervoor kiezen om zelfstandig te werken aan een brochure of personeelsblad, maar je kunt hier ook gezamenlijk aan werken binnen je team.
Met een tijdschrift kun je jouw bedrijfspromotie volledig naar eigen hand zetten, omdat je met het online bewerkingsprogramma van Jilster alle kanten uit kunt.

bedrijfspromotie brochure maken folder maken voorbeeld online programma jilster
Ontwerp je eigen pagina of maak
gebruik van onze sjablonen!

“Voor een 75-jarige een glossy gemaakt. Het programma werkt heel makkelijk, service bij het bellen was goed en de reacties van de de jarige en de rest van de familie onvergetelijk. ik heb al weer ideeën voor een volgende glossy.”

– Marleen de Keizer

“Wat een fantastisch tijdschrift en wat een goede service van Jilster! Ik kwam aan het adres via een collega van mij die ook een prachtig tijdschrift had gemaakt. Het tijdschrift heb ik in samenwerking met familie voor mijn schoonouders gemaakt die 12 1/2 jaar getrouwd waren. Mijn schoonouders vonden het geweldig, de tranen liepen over hun wangen, zo blij waren ze er mee. Ik zou jullie altijd aanbevelen bij iedereen, zo gebruiksvriendelijk en gewoon supermooi!”

– Raija de Hoog

“Een tijdschrift gemaakt voor een vriendinnetje die een tijdje in het buitenland gaat wonen en reizen. Verschillende vrienden en familie laten schrijven in het tijdschrift. Zij kunnen direct zelf in de aan hen toegewezen pagina’s schrijven. Het vriendinnetje was blij verrast met dit persoonlijke kado! Het handzame kado paste goed in haar koffer! Een echte aanrader!”

– Sarah van Giels

“Wij hebben met de kinderen en kleinkinderen een boek gemaakt voor mijn ouders die 60 jaar getrouwd waren. Het is erg leuk geworden! Erg makkelijk dat iedereen er online aan kan werken, en dat iedereen ook kan zien wat de anderen doen. We hebben gebruik gemaakt van enkele sjablonen, maar we hadden ook creatief talent in de familie. Ik ga Jilster zeker aanraden aan anderen!”

– Joke de Ridder

“Al 4x heb ik al los mogen gaan met een Jilstermagazine voor jarige vriendinnen en dochter. De voorpret die ik met mijn mede-hoofdredacteuren en redacteuren beleefde was onvergetelijk. Tip: organiseer bij de presentatie van het magazine een pubquiz (inhoud vragen: de opvallendste 10 dingen van het feestbeest genoemd in het magazine) De zaal beantwoord de 10 vragen (meerkeuzevragen) en de jarige mag als laatste het juiste antwoord geven aan de zaal. Succes verzekerd.”

– Gerda Mulder

“Voor het afscheid van onze project manager hebben vele collega’s een ‘artikel’ geschreven. Het programma van Jilster moest ik even inkomen maar werkte prima. De glossy was heel goed gelukt, veel enthousiaste reacties van alle collega’s.”

– Annemiek Vegter

“Toen mijn vriend en ik samen 100 werden heb ik al onze vakantiedagboeken gebundeld in een leuk, dik boek, met de bijbehorende foto’s! Superleuk geworden, mede dankzij de hulp van het jilsterteam. Echt een aanrader dit, met heel veel mogelijkheden.”

– Truus de Wit

“We hebben prachtige tijdschriften gemaakt voor het afscheid van groep 8, samen met alle ouders van de kinderen. Ze werden keurig op de vooraf aangegeven datum geleverd. Mooie kwaliteit afdruk, en met de site van Jilster lukt het prima om een leuke layout zelf te maken of een bestaande in te vullen met je eigen teksten en foto’s. Ook erg handig dat je als hoofdredacteur mensen op afstand kunt helpen met hun pagina doordat je alle pagina’s kunt bewerken als hoofdredacteur. Aanrader!”

– Femke Nouws-Hubregtse

“Ik heb voor mijn dochter die 21 werd een glossy gemaakt! Het is ontzettend goed gelukt en ik vond het super leuk om te doen! Misschien in het begin even puzzelen maar door de online helpdesk word je enorm geholpen. Echt een aanrader dus, mijn dochter is er super blij mee!”

– Regine de Graaf

“Dit is ondertussen ons vierde tijdschrift, dat geeft al aan hoe tevreden wij zijn over Jilster.
Zowel het programma, de mogelijkheden en de klantservice zijn geweldig. Met alle vragen kun je er terechte en wordt snel geholpen. Bedankt Jilster!”

– Jolien Evers-Stegink

“Al voor de derde keer een tijdschrift met Jilster gemaakt! Super leuk cadeau, overweldigende reacties en ik ga zeker nog vaker een tijdschrift maken!!! De service krijgt van mij een 10 !!!!!!!!”

– Wendela Grupper-Frackers

“Samen met mijn zus en verschillende redacteuren heb ik een blad gemaakt voor onze moeder die 65 wordt. In het begin is het werken een beetje wennen, maar als je het door hebt wordt het steeds leuker. Over het eindresultaat ben ik zeer blij. Prachtige kwaliteit papier, mooie kleuren en fijn leesbaar ( veel fijner dan op de schermvoorbeelden)”

– Tasha D. Scholten

“Samen met mijn collega’s een glossy gemaakt voor een collega die met pensioen ging. Is erg mooi geworden. Fijn dat je iedereen kunt uitnodigen om zelf een pagina te laten maken. Daarna met je mede hoofdredacteuren de eindredactie doen en klaar is kees! Ook fijn dat er online hulp gegeven wordt vanuit Jilster. Als je vast dreigt te lopen, kun je snel weer verder!!! Heel leuk om te doen.”

– Saskia Craanen

“Voor het diamanten huwelijksfeest van mijn ouders 120 pagina’s gevuld. Een prachtig cadeau! Het werken met het programma gaat erg goed, ook de sjablonen zijn handig. Gelukkig waren we op tijd gestart want het kost al met al veel tijd en dat komt ook omdat je steeds meer creatieve ideeën krijgt. Zeer verslavend is het. Kortom: een aanrader!!”

– Ria Lubbers

“Voor de 70ste verjaardag van ons ma, hebben wij een glossy gemaakt. Ik vond het zeer leuk om in elkaar te steken en vond het jammer toen het af was. In het begin is het een beetje zoeken, maar je kent het snel. Mijn ma is er supergelukkig mee. We hebben er 2 besteld, zodat ze 1 heeft om iedereen te laten inkijken en 1 voor haar alleen. Ik kijk al uit naar een volgende gelegenheid om opnieuw een glossy te maken.”

– Annemie Lippens

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!