• verjaardag

  Pak eens extra uit bij het behalen van een bijzondere leeftijd en geef een persoonlijke glossy cadeau!

  LEES MEER
 • afscheid collega

  Maak samen met je collega’s een tijdschrift vol leuke anekdotes, verhalen van de werkvloer, complimentjes en bedankjes.

  LEES MEER
 • onderwijs

  Maak samen met je klasgenoten, leerlingen en docenten een tijdschrift voor school. Van basisschool tot universiteit!

  LEES MEER
 • huwelijk

  Een zelfgemaakte glossy is leuk als huwelijksgeschenk, maar ook als cadeau voor het zilveren of gouden huwelijk!

  LEES MEER
 • zakelijk

  Het promoten van je bedrijf wordt nu nòg makkelijker met Jilster. Laat je bedrijfspromotie drukken of deel deze online.

  LEES MEER

Met Jilster maak je een glossy
voor elke gelegenheid

Een tijdschrift is een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of een afscheid van een collega, maar is ook erg geschikt voor zakelijke doeleinden! Maak een tijdschrift voor je bedrijf, als schoolopdracht of als hulpmiddel in de zorg.

Verras de jarige met een tijdschrift als verjaardagscadeau!

Wil je graag een origineel verjaardagscadeau maken, maar je weet nog niet wat? Denk dan eens aan een mooi tijdschrift als verjaardagscadeau! Bijvoorbeeld aan je vriend die veertig wordt, je vriendin die binnenkort Sarah gaat zien of je moeder die haar 75ste verjaardag viert.

Afscheid collega? Geef samen een glossy als cadeau!

Maak samen met je collega’s een afscheidstijdschrift. Een mooi cadeau voor je baas die bijvoorbeeld met pensioen gaat of voor je favoriete collega die een andere baan heeft gevonden. Een tijdschrift vol leuke anekdotes, verhalen van de werkvloer, complimentjes en bedankjes.

Maak het huwelijk onvergetelijk met een tijdschrift!

Een huwelijk of jubileum is de perfecte gelegenheid voor het overhandigen van een zelfgemaakt tijdschrift. Een glossy als huwelijkscadeau is origineel en zal het bruidspaar ongetwijfeld verrassen. Je kunt een glossy maken als geschenk voor bijvoorbeeld een 25-jarig huwelijk of een gouden bruiloft.

Het maken van een tijdschrift als lesmethode in het onderwijs.

Het maken van een tijdschrift is niet alleen leuk en creatief, maar stelt leerlingen en docenten ook in de gelegenheid om vakinhoudelijk bezig te zijn. Bij het maken van een tijdschrift komen verschillende vaardigheden kijken. Een leuke én uitdagende manier om samen te werken aan bijvoorbeeld een schoolopdracht of een afscheidstijdschrift voor groep 8!

Eenvoudig je bedrijfspromotie zelf in de hand houden.

Met Jilster kun je makkelijk je eigen bedrijfspromotie maken, zoals een bedrijfsbrochure of een personeelsblad. Je kunt ervoor kiezen om zelfstandig te werken aan een tijdschrift of boek of werk samen met je team. Met een tijdschrift kun je jouw bedrijfspromotie volledig naar eigen hand zetten. Met het online ontwerpprogramma zijn de mogelijkheden eindeloos.

Een zelfgemaakte glossy als hulpmiddel in de zorg.

Leer iemand beter kennen met behulp een persoonlijk tijdschrift. Laat anderen kennis maken met de achtergrond en interesses van iemand en stimuleer het persoonlijke contact tussen een zorgbehoevende en zijn/haar verzorgers. Lever een positieve bijdrage in de zorg met een zelfgemaakt tijdschrift.

Je kunt jouw tijdschrift of boek al bestellen
vanaf één exemplaar!

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.