afscheid collega cadeau tijdchrift jilster voorbeeld sjabloon

AFSCHEID COLLEGA

Maak samen met je collega's een tijdschrift vol leuke anekdotes, verhalen van de werkvloer, complimentjes en bedankjes.

Afscheid collega:
zo maak je het onvergetelijk

Afscheid collega: een cadeau dat je samen met je collega’s kunt maken. Je kunt samen met je collega’s een tijdschrift maken voor jullie baas die met pensioen gaat of je werkt samen met je huisgenoten aan een tijdschrift waarmee jullie je favoriete kamergenoot, die verhuist naar een andere woning, kunnen verrassen.

Maak een account aan en ga vandaag nog aan de slag met je eigen glossy in het online bewerkingsprogramma van Jilster. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.
Je betaalt pas op het moment dat je een gedrukte versie van je magazine bij ons hebt besteld.

Hoe ziet een afscheid collega
tijdschrift eruit?

Je bepaalt zelf hoe het afscheid collega tijdschrift eruit komt te zien. Deze kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Je kunt direct beginnen aan dit originele afscheid collega cadeau!

“Beste collega, veel succes met je nieuwe baan!”

In de online redactieruimte kan je zelf pagina’s opmaken met je eigen tekst en afbeeldingen. Nodig ook andere collega’s uit om een pagina te vullen. Voordat je het weet heb je een afscheid collega magazine gemaakt. In zo’n tijdschrift kun je leuke anekdotes, foto’s van collega’s, grappige roddels die in de omloop zijn, complimentjes en bedankjes kwijt. Het zal misschien nog een uitdaging zijn om het afscheidscadeau voor je vertrekkende collega geheim te houden. Maar hij of zij zal zeker blij, verrast of ontroerd zijn.
Of alles tegelijk!

magazine software

Onze klanten vertellen…

Tijdschrift verjaardag Loes

Een tijdschrift voor oma Loes

Lisanne Bos (21) heeft samen met haar moeder en tante voor haar oma’s 75ste verjaardag een tijdschrift gemaakt. De hele familie heeft er een bijdrage aan geleverd en oma Loes vindt het resultaat prachtig! Hoe het allemaal begon Het…
Klantverhaal Aurelie Verjaardagstijdschrift

40 jaar, gevierd in een tijdschrift!

Omdat haar beste vriendin veertig jaar werd, wilde Aurelie Lemeire haar met een bijzonder cadeau verrassen. Na wat zoeken op het internet kwam ze terecht op de website van Jilster. Ze begon direct met veel enthousiasme aan haar allereerste…

Vijf tips van een grafisch vormgever in spe

Onze stagiaire Elseline Grobben (19) studeert Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ze heeft voor de vijftigste verjaardag van haar moeder Jannette Grobben een tijdschrift gemaakt en haar dit cadeau gedaan. De afgelopen…

Afscheid collega magazine:
Hoe werkt dat?

We geven je graag nog wat tips die je kunnen helpen bij de praktische kant van het maken van een afscheid collega tijdschrift.

afscheid collega
 • Stap 1

  Maak een account aan en probeer Jilster gratis uit. Ook een online magazine maken is gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt.

 • Stap 2

  Nodig je collega’s, de directeur, andere zakelijke relaties en familieleden uit om een pagina te vullen. Samen vormen jullie het online redactieteam.

 • Stap 3

  Bij Jilster kun je je eigen foto’s en teksten plaatsen. Iedereen schrijft een mooi gedicht of een andere aardige tekst voor de betreffende collega en plaatst leuke foto’s op de eigen pagina. Zo zie je het tijdschrift al snel groeien.

 • Stap 4

  Als iedereen zijn of haar bijdrage klaar heeft, kun je je bestelling plaatsen. Wil je 1 exemplaar of 77? Het kan allemaal.

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!