afscheid collega cadeau tijdchrift jilster voorbeeld sjabloon

AFSCHEID COLLEGA

Maak samen met je collega's een tijdschrift vol leuke anekdotes, verhalen van de werkvloer, complimentjes en bedankjes.

Afscheid collega:
zo maak je het onvergetelijk

Afscheid collega: een cadeau dat je samen met je collega’s kunt maken. Je kunt samen met je collega’s een tijdschrift maken voor jullie baas die met pensioen gaat of je werkt samen met je huisgenoten aan een tijdschrift waarmee jullie je favoriete kamergenoot, die verhuist naar een andere woning, kunnen verrassen.

Maak een account aan en ga vandaag nog aan de slag met je eigen glossy in het online bewerkingsprogramma van Jilster. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.
Je betaalt pas op het moment dat je een gedrukte versie van je magazine bij ons hebt besteld.

Hoe ziet een afscheid collega
tijdschrift eruit?

Je bepaalt zelf hoe het afscheid collega tijdschrift eruit komt te zien. Deze kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Je kunt direct beginnen aan dit originele afscheid collega cadeau!

“Beste collega, veel succes met je nieuwe baan!”

In de online redactieruimte kan je zelf pagina’s opmaken met je eigen tekst en afbeeldingen. Nodig ook andere collega’s uit om een pagina te vullen. Voordat je het weet heb je een afscheid collega magazine gemaakt. In zo’n tijdschrift kun je leuke anekdotes, foto’s van collega’s, grappige roddels die in de omloop zijn, complimentjes en bedankjes kwijt. Het zal misschien nog een uitdaging zijn om het afscheidscadeau voor je vertrekkende collega geheim te houden. Maar hij of zij zal zeker blij, verrast of ontroerd zijn.
Of alles tegelijk!

magazine software

Onze klanten vertellen…

 

tijdschrift voor vriendin 60 jaar de sylvia

Verjaardagscadeau voor 60-jarige vriendin

Wat geef je je vriendin – en tevens buurvrouw – die 60 jaar wordt? Max maakte een verjaardagstijdschrift, de SYLVIA. Het redactieteam van Max bestond uit vriendinnen die ze stiekem via Facebook had benaderd. Samen vulden ze het tijdschrift SYLVIA met eigen teksten en foto’s.

Lees meer >

Een welverdiende afscheidsglossy voor mijn baas

Wat doe je als je geliefde directeur, die het bedrijf waarin jij werkzaam bent groot heeft gemaakt, afscheid neemt? De achtendertig jarige Imke Gaiser-Verhaeren wilde het vertrek van haar baas Arie van Vliet niet in alle stilte voorbij laten gaan.

Lees meer >

Fotomuur afscheid groep 8 tijdschrift glossy

Afscheidsglossy groep 8 ‘Dag we gaan!’

Super leuke herinneringen voor later. Anneke Boek vertelt hoe zij het maken van een afscheidsglossy heeft aangepakt en deelt haar tips! Josephine: “Als ik in het boek kijk, geeft het leuke herinneringen. Nu ik in de brugklas zit, zie ik hoe wij in korte tijd al zijn veranderd.”

Lees meer >

Afscheid collega magazine:
Hoe werkt dat?

We geven je graag nog wat tips die je kunnen helpen bij de praktische kant van het maken van een afscheid collega tijdschrift.

afscheid collega
 • Stap 1

  Maak een account aan en probeer Jilster gratis uit. Ook een online magazine maken is gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt.

 • Stap 2

  Nodig je collega’s, de directeur, andere zakelijke relaties en familieleden uit om een pagina te vullen. Samen vormen jullie het online redactieteam.

 • Stap 3

  Bij Jilster kun je je eigen foto’s en teksten plaatsen. Iedereen schrijft een mooi gedicht of een andere aardige tekst voor de betreffende collega en plaatst leuke foto’s op de eigen pagina. Zo zie je het tijdschrift al snel groeien.

 • Stap 4

  Als iedereen zijn of haar bijdrage klaar heeft, kun je je bestelling plaatsen. Wil je 1 exemplaar of 77? Het kan allemaal.

Meer dan 350.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!