• Afscheid collega

    Maak samen met je collega’s een tijdschrift vol leuke anekdotes, verhalen van de werkvloer, complimentjes en bedankjes.

    AAN DE SLAG!

Afscheid collega?
Geef samen een glossy als cadeau!

Ben je op zoek naar een origineel afscheidscadeau voor je collega? Denk dan eens aan een zelfgemaakt tijdschrift! Met Jilster kun je eenvoudig zelf of samen met anderen een tijdschrift maken. Maak samen met je collega’s een afscheidstijdschrift, bijvoorbeeld voor je baas die met pensioen gaat of voor je favoriete collega die een andere baan heeft gevonden.

  • Gratis online ontwerpprogramma
  • Bundel je mooiste foto’s en teksten samen
  • Werk samen met vrienden, familie en kennissen
icon verzamelen
Stap 1: Verzamel

Wat voor tijdschrift ga je maken? Verzamel foto’s en teksten die passen bij je tijdschrift en doe ideeën op over de invulling van je magazine. Met Jilster kun je een tijdschrift maken voor elke gelegenheid.

icon samenwerken
Stap 2: Werk samen

Wie ga je uitnodigen? Je kunt familie, vrienden en collega’s eenvoudig een uitnodiging sturen en één of meer pagina’s toewijzen. Iedereen kan zelf foto’s en teksten toevoegen aan het tijdschrift.

icon bewerken
Stap 3: Bewerk

Nu kun je echt aan de slag met het maken van je tijdschrift. Voeg je foto’s en teksten toe en bewerk je pagina’s helemaal zoals jij dat wilt. Je kunt ook gebruik van handige sjablonen, achtergronden en clip-arts.

icon bestellen
Stap 4: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je de bestelling gaan plaatsen. Kies uit verschillende uitvoeringen en laat je tijdschrift thuis bezorgen. Het is ook mogelijk om een proefexemplaar te bestellen.

De leukste foto’s en verhalen gebundeld
in een afscheidstijdschrift

Een zelfgemaakt tijdschrift is ontzettend leuk om als afscheidscadeau te geven aan je vertrekkende collega of baas. Bundel de leukste verhalen, foto’s op de werkvloer, grappige anekdotes, complimentjes en bedankjes samen in een persoonlijk tijdschrift. Werk samen met je collega’s aan het afscheid collega magazine om het cadeau nòg persoonlijker te maken!

De meerwaarde van een persoonlijk pensioencadeau

Trekt jouw collega binnenkort de deur op werk achter zich dicht omdat hij of zij met pensioen gaat? Dan is de kans groot dat je je jouw collega niet met stille trom wil laten vertrekken. Uit onderzoek blijkt zelfs dat gepensioneerden gelukkiger zijn als ze het einde van hun loopbaan – en daarmee het begin van hun pensioen – vieren.

Bij een afscheid hoort ook een mooi afscheidscadeau. Een fles wijn? Een boek? Een bos bloemen? Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar nog veel leuker is een persoonlijk tijdschrift!

Kies uit verschillende uitvoeringen

Afhankelijk van het aantal pagina’s kun je kiezen uit verschillende tijdschrift-uitvoeringen of een uitvoering als boek. Kies bijvoorbeeld voor een gehecht tijdschrift met een matte- of glanzende omslag of maak indruk met een luxere variant, zoals een gelijmde glossy of een boek met harde kaft. Zo heb je altijd de juiste uitvoering die past bij het afscheid collega tijdschrift. Alle uitvoeringen zijn te bestellen vanaf één exemplaar.

1

Gelijmd tijdschrift met een glanzende omslag

2

Boek met een harde kaft

3

Geniet tijdschrift met een glanzende omslag

4

Geniet tijdschrift met een matte omslag

Bekijk onze video om een goede indruk te krijgen van de verschillende uitvoeringen.

Laat je inspireren voor jouw
afscheid collega cadeau!

Een welverdiende afscheidsglossy voor mijn baas

Wat doe je als je geliefde directeur afscheid neemt? Imke Gaiser-Verhaeren (38) wilde het vertrek van haar baas Arie van Vliet niet in alle stilte voorbij laten gaan.

In 4 stappen naar een onvergetelijk afscheidscadeau voor een collega

Met Jilster maak je heel eenvoudig samen met je collega’s een persoonlijk ‘afscheid collega’ magazine. Weet je nog niet wat je erin kunt zetten? In dit artikel vertellen we er meer over.

Een glossy voor scheidend directeur Willem

De ledenvergadering van handelsplatform Frugi Venta kent begin dit jaar wel een heel bijzonder moment. Scheidend directeur Willem Baljeu ontvangt als verrassing de glossy ‘Willem’.

Bestel je tijdschrift of boek al
vanaf één exemplaar!

Een tijdschrift maken als afscheidscadeau
is heel eenvoudig!

Met Jilster kun je direct aan de slag met het maken van een afscheidstijdschrift. Het online ontwerpprogramma is overal beschikbaar en heel toegankelijk. Voeg je eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze. Je kunt ook gebruik maken van verschillende sjablonen, achtergronden en clip-arts of een pdf-bestand uploaden. Zo kun je jouw afscheidscadeau maken zoals jij dat wilt!

Maak ook je eigen poster met Jilster!

Met Jilster kun je ook zelf of samen met je collega’s een poster maken als cadeau voor het afscheid van je collega. Zelf een poster maken is niet alleen heel leuk, je kunt er ook alle kanten mee op. Laat bijvoorbeeld de cover van het tijdschrift afdrukken als poster of maak een fotocollage van de leukste foto’s – Leuk als afscheidscadeau of voor in huis!

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

“Ik was super blij met het resultaat! Op heel mooi papier gedrukt en ook de foto’s waarvan de kwaliteit iets minder was, kwamen prima uit. We hebben zo een mooi pensioenmagazine voor mijn vader kunnen maken!”
Olgahttps://
“Had een glossy gemaakt voor het afscheid van een collega en wat is het mooi geworden ! Zo gaaf ! Van alle kadoos die mijn collega had gekregen was het tijdschrift voor hem het allermooiste kado.”
Anoniemhttps://
“Superblij met het mooie tijdschrift. Uitstekende kwaliteit, levering snel en topcadeau om te geven. Collega was erg blij met haar persoonlijke afscheidcadeau van het team.”
Danielle van Kouwenhttps://
“Wij hebben een tijdschrift gemaakt voor het afscheid van een collega. Alle collega’s hebben 1 of meerdere pagina’s gevuld met persoonlijke groeten, gedichten, kruiswoordraadsels, foto’s, kenmerkende uitspraken, ABC’tjes enz. De vertrekkende collega was zichtbaar verrast met het cadeau! Een blijvende herinnering die steeds mooier wordt!”
Anoniemhttps://
“Boek gemaakt met harde kaft voor een collega die met pensioen ging. Super leuk cadeau om te geven en te krijgen. Moesten wel even puzzelen hoe alles werkte met lay-out etc, maar toen we dat door hadden ging het super makkelijk.  Een week na de bestelling in huis. Goed ingepakt zodat het niet kon beschadigen. Voor herhaling vatbaar.”
Mohttps://
“Voor een collega die met pensioen gaat hebben we een Magazine gemaakt en dat zag er fantastisch uit! Mooie kwaliteit papier, foto’s waren goed van scherpte en kleur. Het programma om het samen te stellen was prima te doen. We zullen het zeker weer doen voor een speciale gelegenheid. Op tijd afgeleverd, kortom dikke prima!”
Anoniemhttps://

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.